Antena Căutare

Percheziţii ale Poliţiei Capitalei, la persoane suspectate de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale/ Prejudiciul estimat se ridică la 400.000 de lei - VIDEO

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, joi, mai multe percheziţii, fiind vizată o grupare formată din şase bărbaţi, suspectaţi de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Prejudiciul estimat se ridică la 400.000 de lei.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au pus în aplicare mai multe mandate de percheziţie într-o cauză ce vizează activitatea unui grup infracţional.

”Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că pe parcursul anului trecut, şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 48 de ani, ar fi pătruns în trei locuinţe, precum şi în sediul a trei societăţi comerciale, de unde ar fi sustras bunuri şi valori, prejudiciul ridicându-se la aproximativ 400.000 lei”, a transmis Poliţia Capitalei.

Astfel, în seara de 25 ianuarie 2019, un bărbat a sesizat că la sosirea la domiciliu, a constatat că uşa apartamentului era descuiată, iar din locuinţă lipsea o casă de valori, prejudiciul fiind estimat la 30.000 de euro.

De asemenea, la începutul lunii aprilie a anului 2019, gruparea ar fi pătruns într-o locuinţă situată în Sectorul 1, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum şi bani.

În data de 25 august 2019, prin forţarea încuietorii, suspecţii ar fi pătruns într-o locuinţă, de unde ar fi sustras o sumă de bani, iar în dimineaţa de 30 august 2019, administratorul unui local public, a sesizat că din interiorul societăţii a fost sustrasă o casetă, prejudiciul fiind de 160.000 lei.

La 09 septembrie 2019, reprezentantul unei societăţi comerciale a reclamat furtul unei casete metalice, ce conţinea aproximativ 10.000 de lei, iar la 22 octombrie 2019, a fost sesizat că în sediul unei firmei au pătruns persoane necunoscute, care au sustras ţigări în valoare de 27.000 de lei.

”Astăzi, 13 februarie, poliţişti ai Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, împreună cu cei ai Serviciilor de Investigaţii Criminale din sectoarele 1 şi 4 Poliţie, au pus în aplicare 8 mandate de percheziţie, toate persoanele vizate fiind depistate şi conduse la audieri”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe parcursul percheziţiilor au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe obiecte pretabile a fi folosite la forţarea sistemelor de închidere a uşilor.

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, cu trei dintre bărbaţi în stare de reţinere, faţă de unul fiind formulată propunere în lipsă.

Sursa : news.ro

Ion Ghizdeanu, inculpat pentru că ar fi falsificat peste o mie de procese verbale în care consemna că proiectele propuse... CFR lansează o ofertă de Valentine’s Day şi de Dragobete: bilete de tren la jumătate de preț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x