Căutare Live

Percheziţii în Ploieşti, la persoane bănuite de cămătărie şi şantaj/ Prejudiciul este estimat la 150.000 de euro

Poliţiştii din Prahova fac, miercuri, patru percheziţii în Ploieşti la persoane suspectate de camătă şi şantaj, prejudiciul fiind estimat la 150.000 de euro.

”În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova efectuează 4 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de cămătărie şi şantaj. 8 mandate de aducere vor fi puse în executare”, a transmis, miercuri, IPJ Prahova.

Potrivit sursei citate, descinderile au loc pe raza municipiului Ploieşti.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2019-prezent, persoanele bănuite ar fi împrumutat diverse sume de bani unor persoane din judeţ, iar pentru recuperarea lor ar fi solicitat dobândă. Totodată, persoanele în cauză ar fi săvârşit asupra persoanelor împrumutate fapte de şantaj.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la 150.000 euro.

În activităţi sunt angrenaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic Prahova, precum şi jandarmi de la Gruparea Mobilă “Matei Basarab” Ploieşti.


Sursa : news.ro

A fost pericol de explozie după ce a intrat cu mașina într-o benzinărie, a avariat o țeavă de gaze, apoi s-a făcut nevăz... Asistent medical, suspect de infecţie cu coronavirus, internat la spital in Timişoara...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x