Antena Căutare

Pericol de inundatii pe strazile fara canalizare din Capitala

Primarul general al Bucurestiului, Sorin Oprescu face un apel la operatorii de deszapezire sa intre cu prioritate in zonele fara canalizare din Capitala.

Oprescu a avertizat, sambata, in cadrul sedintei Comandamentului de iarna, ca exista riscul inundarii unor zone ale Capitalei in situatia topirii rapide a zapezilor, pericolul cel mai mare fiind pe strazile unde nu exista canalizare.

"Este o realitate care poate aparea oricand la cantitatile astea de zapada. Ne reasezam in fomatie de comandament de iarna pentru combaterea topirii rapide a zapezii. Daca nu va fi rapida, atunci foarte bine, inseamna ca nu o sa avem balti ", a spus Oprescu.

Primarul Sorin Oprescu a adaugat ca volumul de apa rezultat in urma topirii zapezilor ar fi de peste 54 de milioane de metri cubi de apa in Bucuresti, in conditiile in care grosimea stratului de zapada depaseste jumatate de metru atat la Baneasa,cat si la Filaret.

Foto: Intact Images

Fenomen meteo extrem: Lacul Sarat de langa Braila a inghetat... VIDEO! Preafericitul Lucian Muresan devine al treilea cardinal din istoria Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x