Pericol uriaș, ascuns de cei de la CFR! Ce au filmat călătorii în gară

Pericol uriaș pentru românii care călătoresc cu trenul! Un martor a filmat un detaliu extrem de șocant în Gara de Nord, iar imaginile au devenit virale pe internet! Ce anume au descoperit călătorii și la ce riscuri se supun, fără să știe?

Un călător a filmat imagini care ar trebui să le dea de gândit reprezentanţilor CFR.

În cea mai mare gară din România, liniile de cale ferată pot fi un pericol. Mai multe şuruburi din apropierea depoului ies, la o singură atingere, din locurile unde ar trebui să stea bine prinse.

În urmă cu zece zile, un tren a deraiat în apropiere de Craiova. E adevărat, nu din cauza şuruburilor desprinse. Ci a unui mecanic băut care a ignorat semaforul roşu şi a intrat pe o linie moartă. Și asta nu este singura problemă a celor de la CFR.

Puşi în faţa imaginilor şi a realităţii din teren, responsabilii pentru siguranţa infrastructurii au venit cu explicaţii incredibile pentru reporterii Observator: „Nu e niciun pericol. Faptul că scot un şurub nu e un pericol. Pericol e când, consecutiv, trei şuruburi sunt desprinse sau se desfac”.

Deși explicația nu prea i-a convins pe reporterii Observator, angajații CFR nu au dat alte explicații.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri