Antena Căutare

Pescobar a dat lovitura după luptele cu ANPC! A pus jos 3.000.000 de euro pentru a-și satisface plăcerile

Paul Nicolau (Pescobar) ar fi plătit 3 milioane de euro pentru a cumpăra un local extrem de cunoscut din Capitală.

colaj foto pescobar cu fructe de mare in mana
Pescobar a dat lovitura după luptele cu ANPC! | Facebook

Pescobar a reușit să dea lovitura după ce Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a decis să închidă temporar Taverna Racilor, unul dintre localurile sale în urma controalelor când s-au descoperit nereguli. Paul Nicolau, după ce, acum două săptămâni, activitatea a trei dintre locațiile sale a fost suspendată, și-a cumpărat unul dintre cele mai cunoscute localuri din Capitală.

Citește și: Nota de plată uriașă a unei cliente la Taverna Racilor. Numai o apă costă 25 de lei, în controversatul restaurant al lui Pescobar

Paul Nicolau (Pescobar) ar fi plătit 3 milioane de euro pentru un nou local

Acesta și-a demonstrat potența financiară prin achiziționarea unui restaurant cunoscut din zona Herăstrău, pentru care se spune că a plătit trei milioane de euro. Pescobar a obținut această victorie notabilă după închiderea Taverna Racilor de către ANPC și a confirmat pentru CanCan.ro noua investiție.

În urma acțiunilor ANPC situația a luat amploare în spațiul public, iar omul de afaceri a făcut apel la opinia publică și a susținut că toată situația ar putea fi o operațiune de discreditare orchestrată de către altcineva.

Ei bine, în urma situațiilor, Taverna Racilor ar funcționa din nou și a decis să facă încă o mișcare pe piață, cumpărând unul dintre cele mai cunoscute localuri din Herăstrău.

Citește și: Maria Constantin „sare” în apărarea lui Paul Nicolau „Pescobar”. Ce a spus despre neregulile găsite de ANPC: „Și eu când gătesc”

Amenzi de 140.000 de lei, date de Protecţia Consumatorilor după mai multe controale făcute la Taverna Racilor Herăstrău

Amenzi în valoare de 140.000 de lei au fost date de comisarii de la Protecţia Consumatorilor după mai multe controale făcute la Taverna Racilor Herăstrau. Printre neregulile găsite au fost: produse expirate, mizerie, muşte. De asemenea, localul nu avea autorizaţie de la Primărie. Unitatea ar putea fi închisă între şase luni şi un an pentru abateri repetate, notează News.ro.

Reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea (CRPCR) Bucureşti-Ilfov au anunţat, marţi, printr-un comunicat de presă, că în perioada 1 iunie – 15 septembrie au fost făcute mai multe acţiuni de control la Taverna Racilor Herăstrău, administrată iniţial de SC Nedsea SRL, iar în prezent de SC Commercial Diplomatic Club SRL.

Astfel, la prima acţiune de control, din 1 iunie, comisarii CRPCR au dat amenzi în valoare de 25.000 de lei, au oprit definitiv de la comercializare 156 de kilograme de produse alimentare şi au închis temporar unitatea până la remedierea deficienţelor.

“Ulterior, a fost verificată masura dispusă de oprirea temporară a unităţii de la prestarea serviciilor şi s-a constatat că aceasta nu a fost respectată, societatea fiind sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei şi s-a propus emiterea deciziei de închidere a unităţii”, au precizat reprezentanţii CRPCR.

În 3 iunie, comisarii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti-Ilfov au constatat că deficienţele au fost remediate.

Următorul control la această unitate a avut loc în 22 iunie, când comisarii CRPCR au dat amenzi de 75.000 de lei, au oprit definitiv de la comercializare 84 de kilograme de produse alimentare şi au închis temporar unitatea până la remedierea deficienţelor.

De asemenea, echipele de control au propus închiderea temporară a unităţii pe o durată de la şase luni la un an pentru abateri repetate şi încetarea practicilor comerciale incorecte.

Citește și: Anunțul făcut de Pescobar, după neregulile grave găsite de ANPC la Taverna Racilor. Cum s-a filmat patronul Paul Nicolau

Intact Media Group, lider de audienţă și în luna septembrie, cu 16.661.661 vizitatori unici... A1.ro, lider în categoria Divertisment cu 3.338.895 vizitatori unici în luna septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x