Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Peste 150 de români, blocați în aeroport, în Belgia, de joi seară. Laura Codruța Kovesi, printre pasageri: ”Nu știm dacă vom pleca azi!”

Peste 150 de români, între care și Laura Codruța Koveși, procurorul șef european, sunt blocați în aerportul din Liege, de joi seară. Aceștia au aflat abia la două noaptea după ce le-a fost anulată cursa. 

Peste 150 de români, blocați în aeroport, în Belgia, de joi seară. Laura Codruța Kovesi, printre pasageri: ”Nu știm dacă vom pleca azi!”

Călătorii companiei low-cost trebuiau să ajungă la Cluj-Napoca, însă de ore întregi sunt blocați în aeroport. Reprezentanții companiei au anunțat, însă, că o nouă cursă este programată să decoleze în jurul orei 11:00.

Unul dintre pasagerii blocați pe aeroportul din Liege a declarat că nu a primit nicio explicație pentru întârzierea de câteva ore. "Noi, cam toți, am ajuns în jurul orei 13:00 în aeroportul din Charleroi. Nu s-a știut nimic. Am primit un e-mail că vom avea o întârziere de 30 de aminute, apoi trei ore, apoi alte 30 de minute și apoi am urcat în autocar, ne-am îmbarcat iar că să mergem la Liege. La Liege ne-am pus frumos pe scaun după care ni s-a spus că avionul nu mai decolează. Noi nu știm nimic de la nimeni. Nu știm dacă vom pleca astăzi la ora 11:00.

La ora 00:00 am ajuns la Liege. Nu ne-a contactat niciun reprezentant al companiei până în momentul de față. Am primit apă, iar astăzi (n.r. vineri) la ora 8 au venit cu niște sandwich-uri, iar apă ne-a venit la 5 dimineața. Noi cu copii mici după noi. A fost inuman din partea companiei și nu putem să îi contactăm. Vrem doar să ajungem astăzi, nici nu ne mai interesează pe ce aeroport. Doamna consul ne-a spus că la 11:00 are promisiunea că vine un echipaj din Charleroi și vom ajunge astăzi în România. Dar, vă repet, nu avem nimic confirmat că vom pleca astăzi la ora 11:00 din Liege. Am înțeles că a fost ceață la Cluj, atât. Și că pasagerii de la Cluj au fost duși la Sibiu. Nimeni nu ne spune nimic. Noi estimăm că suntem 180 de persoane.", a declarat unul dintre călători, potrivit Digi24.

Recomandari