Antena Căutare

Petrecere cu 170 de invitați, oprită de polițiști în toiul nopții. Oamenii legii, chemați de vecinii deranjați de gălăgie

Numărul cazurilor de coronavirus continuă să rămână ridicat în România, însă oamenii nu țin cont de reguli ori de distanțare socială. Iar un exemplu în acest caz este o petrecere cu 170 de persoane, ce a fost oprită de polițiști, în miezul nopții. 

Evenimentul la care au luat parte aproape 170 de persoane a fost organizat în Sectorul 6 din București. Petrecerea a fost, însă, spartă de polițiști, care au fost chemați de vecini, fiind deranjați de muzică și de gălăgie.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

”În cursul nopţii de joi spre vineri, în jurul orei 01:00, Secţia 6 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, că se tulbură liniştea publică prin muzică şi gălăgie. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul secţiei, care au identificat un salon de evenimente unde avea loc o petrecere. Au fost identificate şi legitimate aproximativ 170 de persoane”, transmite Poliţia Capitalei.

Potrivit Antena 3, atât organizatorul evenimentului, cât şi participanţii la petrecere au fost sancţionaţi. Mai exact, organizatorul evenimentul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 de lei, conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Cât a ajuns să coste un test pentru coronavirus? Oamenii au scos și 520 de lei din buzunare ca să afle dacă au Covid-19

Numărul de persoane admis în contextul pandemiei cu noul coronavirus la evenimente private a fost depăşit de peste trei ori. De altfel, Capitala înregistrează cele mai multe cazuri de COVID-19.

Managerul Spitalului Colentina, patru săptămâni de coșmar după ce s-a infectat cu COVID-19: ”Virusul poate fi agresiv!”... STS: Peste 311.000 de apeluri abuzive la 112, în primul semestru din 2020. Cei care au sunat au făcut glume ori au adus ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x