Căutare Live

Petrecere de pomina la Costesti, de Ziua Romilor

E chef de pomina la Costesti, in Valcea. Rrromii si-au pus cele mai bune haine si lanturile groase si s-au pus pe petrecere. Ca doar o data pe an e ziua lor internationala. Si ca sa se auda peste mari si tari, au dat manelele la maxim. Au umplut apoi mesele regeste cu purcelusi fragezi, friptura de berbecut iar sampania a curs in valuri.

La Costesti au venit rromi din toata tara. Ba chiar din toata lumea, în limuzine care de care mai. mari si mai scumpe. Îmbracati în kilograme de aur, rromii au stralucit mai ceva ca soarele, de ziua lor.

Rromii s-au ospatat cu purcelusi de lapte la protap, carnati la ceaun cu mamaliguta si desigur muschi tiganesc. Toate astea, stropite din belsug cu tuica, vinuri fine si sampanie.

Cu burtile pline, s-au pus apoi pe dansat. Le-au cantat Nicolae Guta si Adi Minune.

Si, ca sa le arate dusmanilor ca înca o duc bine, si pe vreme de criza, au fluturat teancurile cu bani. De 100 si 500 de euro. Si, pentru ca azi e Sfanta Maria, oamenii s-au rugat pe la icoane sa aiba si mai multa valuta.

Printre fustele crete si-a facut aparitia si o masina rosie ca focul, de peste 200.000 de euro. Este cadoul de nunta pentru doi tineri tocmiti de parintii lor sa se casatoreasca, desi ea n-are decat 15 ani iar el 17.

Masa si dansul ar trebui sa aiba loc în aceasta seara. Asta daca nu cumva intervine politia.

Inspector vamal, retinut pentru incendierea depozitelor Garzii Financiare... Tavanul unui Mall din Arad s-a prabusit ...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri