Ministrul Sănătății, informații de ultimă oră despre medicul ginecolog fals: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

 

Documentul de rezidențiat și diploma de licență de la Universitatea de Medicină și Farmacie prezentate de Raluca Daniela Bârsan sunt false, potrivit ministrului Sănătății, Sorina Pintea. Aceasta a precizat, de asemenea că şi contractul de voluntariat a fost întocmit în mod ilegal. Ea a spus că reprezentanţii instituţiei vor face o plângere penală pentru fals în acest caz.

Scandalul medicilor falși! O femeie și-a făcut diplomă și este medic ginecolog la un spital de stat din Ilfov

Potrivit ministrului Sănătății, documentul de rezident prezentat de Raluca Daniela Bârsan este fals, ea nefiind niciodată înscrisă la examenul de rezidenţiat şi nefiind confirmată ca rezident.

Totodată, ea a spus că, din discuţiile avute cu reprezentanţii Universităţii de Medicină şi Farmacie, şi diploma de licenţă este falsă, potrivit News.ro. 

Încă un medic fals descoperit în Bucureşti. De data asta într-un spital de stat, în secţia de Ginecologie, unde chiar şi intra în operaţii

Pintea a spus însă că îşi menţine afirmaţiile conform cărora în sistemul public un medic este angajat corect, subliniind că nu s-a referit şi la voluntariat.

"Vom convoca o şedinţă de urgenţă a Consiliului de Administraţie al spitalului pentru a vedea care au fost termenii ilegali ai întocmirii acestui contract de voluntariat", a spus Pintea.

Ea a mai spus că va fi făcută o plângere penală pentru fals în acest caz.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI