Antena Căutare

Planul lui Gheorghe Dincă de a ieși din închisoare, un eșec total. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, avertisment: ”Îl va costa!”

Tactica lui Gheorghe Dincă pentru a scăpa de acuzații în cazul de la Caracal nu va da roade, atrage atenția psihologul criminalist Liviu Chesnoiu. 

Planul lui Gheorghe Dincă de a ieși din închisoare, un eșec total. Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu, avertisment: ”Îl va costa!”
Planul lui Gheorghe Dincă de a ieși din închisoare, un eșec total

Gheorghe Dincă a cerut să fie reaudiat în cazul uciderii Luizei Melencu și a susținut că n-ar fi ucis-o el. Această solicitare, însă, nu va fi de folos pentru monstrul din Caracal, ci mai mult de atât, s-ar putea să-l ”coste scump”.

"Ca expert vă pot spune că primele declarații, cele date la cald sunt adevărate. Pe parcurs suspectul se poate răzgândi, dar primele declarații sunt cele adevărate. Dincă se joacă cu anchetatorii, intervine spiritul de animal hăituit. El poate declara orice, dacă anchetatorii au probe, dosarul merge mai departe. Aceste lucruri îi vor face lui rău" , a declarat Liviu Chesnoiu, la un post de televiziune.

Breaking news! Gheorghe Dincă s-a răzgândit! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Luiza Melencu! Declarație de ultimă oră!

Gheorghe Dincă ar putea fi pedepsit dacă va fi eliberat

Sunt și voci care spun că Gheorghe Dincă nu dorește să iasă din închisoare pentru că, în cazul în care acuzațiile că ar face parte dintr-o rețea de proxenetism sunt adevărate, atunci nu este exclus ca criminalul de la Caracal să fie pedepsit pentru informațiile divulgate sau pentru modul în care a acționat.

Gheorghe Dincă continuă șirul dezvăluirilor înfiorătoare. Cum le-a descris monstrul din Caracal pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

De asemenea, Gheorghe Dincă poartă deja stigmatul societății și este cunoscută deja încercarea vecinilor de a-l amenința, atunci când autoritățile au venit la casa acestuia să-l aresteze sau să facă cercetări, în prezența lui.

El este tânărul care a lovit o femeie, la Constanța, în timpul ceremoniei de Bobotează. Primele declarații: ”Eu am pus p... S-a făcut anunțul! Când ar putea fi gata metorul din Drumul Taberei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x