Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Veste uriaşă în lupta împotriva coronavirusului. Un remediu pentru COVID-19 va ajunge în spitale, în câteva zile: „Suntem pregătiți să începem”

Cea mai bună veste pentru români, în plină pandemie de coronavirus! În câteva zile, medicii vor primi un remediu cu rezultate excelente în tratarea celor infectați cu COVID-19.

Veste uriașă, venită de Centrul de Transfuzii București, în plină pandemie de coronavirus. Medicii de acolo sunt pregătiți să ofere colegilor din spitale cel mai eficient remediu contra COVID-19.

Este vorba despre plasmă convalescentă, pe care o vor putea recolta de la cei care au învins deja boala.

Descoperire uluitoare în sângele italienilor din zona roșie a coronavirusului. Medicii au făcut totul public: „Oamenii ăștia sunt cheia!”

„Știm foarte bine că nu există un tratament specific pentru COVID-19. Sunt încercări, sunt studii ce se fac.

S-a constatat, într-adevăr, că plasma convalescent COVID-19 ajută un număr mai mare de pacienți să iasă din stare critică decât medicația.

În câteva zile, noi suntem pregătiți să începem. Așteptăm să ne vină echipamentul de plasmafereză. Vom începe cu Institutul Matei Balș, primul ce a răspuns acestei încercări”, a declarat Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzii București, la Antena 3.

Recomandari