Veste uriaşă în lupta împotriva coronavirusului. Un remediu pentru COVID-19 va ajunge în spitale, în câteva zile: „Suntem pregătiți să începem”

Cea mai bună veste pentru români, în plină pandemie de coronavirus! În câteva zile, medicii vor primi un remediu cu rezultate excelente în tratarea celor infectați cu COVID-19.

Veste uriașă, venită de Centrul de Transfuzii București, în plină pandemie de coronavirus. Medicii de acolo sunt pregătiți să ofere colegilor din spitale cel mai eficient remediu contra COVID-19.

Este vorba despre plasmă convalescentă, pe care o vor putea recolta de la cei care au învins deja boala.

Descoperire uluitoare în sângele italienilor din zona roșie a coronavirusului. Medicii au făcut totul public: „Oamenii ăștia sunt cheia!”

„Știm foarte bine că nu există un tratament specific pentru COVID-19. Sunt încercări, sunt studii ce se fac.

S-a constatat, într-adevăr, că plasma convalescent COVID-19 ajută un număr mai mare de pacienți să iasă din stare critică decât medicația.

În câteva zile, noi suntem pregătiți să începem. Așteptăm să ne vină echipamentul de plasmafereză. Vom începe cu Institutul Matei Balș, primul ce a răspuns acestei încercări”, a declarat Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzii București, la Antena 3.

„Lucrurile merg spre ceva mai grav”. Raed Arafat, semnal de alarmă îngrijorător! Cum va evolua pandemia de coronavirus în România?

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri