„Lucrurile merg spre ceva mai grav”. Raed Arafat, semnal de alarmă îngrijorător! Cum va evolua pandemia de coronavirus în România?

Raed Arafat, semnal de alarmă îngrijorător: România încă nu a trecut de cel mai greu moment al pandemiei de coronavirus. Cu ce ne vom confrunta în următoarele zile?

Invitat la Subiectiv, la Antena 3, Raed Arafat a subliniat că măsurile de siguranță prevăzute în ordonanțele militare sunt mai importante ca oricând. România încă nu a trecut de partea critică a epidemiei de coronavirus.

„Situația e sub control, însă lucrurile merg spre ceva mai grav, mai serios. Măsurile recomandate, trebuie respectate în continuare.

Totul depinde de noi. Trebuie să respectăm regulile, mai ales acum de sărbători. Depinde foarte mult de noi. Dacă respectăm recomandările, nu vom avea un număr mare de decese.

Lumea e supărată. Însă noi nu am trecut hopul și e recomandat tuturor familiilor să limităm contactul social”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri