Căutare Live

„Lucrurile merg spre ceva mai grav”. Raed Arafat, semnal de alarmă îngrijorător! Cum va evolua pandemia de coronavirus în România?

Raed Arafat, semnal de alarmă îngrijorător: România încă nu a trecut de cel mai greu moment al pandemiei de coronavirus. Cu ce ne vom confrunta în următoarele zile?

Invitat la Subiectiv, la Antena 3, Raed Arafat a subliniat că măsurile de siguranță prevăzute în ordonanțele militare sunt mai importante ca oricând. România încă nu a trecut de partea critică a epidemiei de coronavirus.

„Situația e sub control, însă lucrurile merg spre ceva mai grav, mai serios. Măsurile recomandate, trebuie respectate în continuare.

Totul depinde de noi. Trebuie să respectăm regulile, mai ales acum de sărbători. Depinde foarte mult de noi. Dacă respectăm recomandările, nu vom avea un număr mare de decese.

Lumea e supărată. Însă noi nu am trecut hopul și e recomandat tuturor familiilor să limităm contactul social”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... În vreme de pandemie, un senator i-a făcut o surpriză soției, fără să se gândească la consecințe „Noi vrem să combatem v...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri