Căutare Live

Ploi, vânt puternic și depuneri semnificative de polei, în următoarele ore, în București și în alte opt județe! Meteorologii au emis cod portocaliu de vreme rea

Veștile proaste din această seară vin de la meteorologi, întrucât a fost emis cod portocaliu de vreme severă în această noapte, în București. 

Veștile proaste din această seară vin de la meteorologi, întrucât a fost emis cod portocaliu de vreme severă în această noapte, în București.

„Cod portocaliu pentru depuneri semnificative de polei în zona Capitalei, dar și județele din partea de nord și de est a Capitalei. Se semnalează ploi, vântul prezintă intensificări, rafale de 45-55 km/h, ceea ce determină depuneri semnificative de polei.

Masa de aer rece a persisitat, iar cu ce se întâmplă la momentul acesta, respectiv ploaie, care se depune pe conductori, pe obiecte aflate pe suprafața solului, pomi, mare atenție fiindcă o mare parte din cabluri se află între crengile pomilor. Vântul se intensifică și e destul de periculos.

Codul portocaliu va ține până la ora 3.30 noaptea. Dar există posibilitatea să fie prelungit”, a anunțat meteorologul Alina Șerban la Antena 3.

Meteorologii au emis, vineri seară, o avertizare cod portocaliu de polei care vizează Capitala, dar şi judeţele Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi.

În timp ce în judeţele Ialomiţa, Giurgiu, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi avertizarea meteorologilor vizează întreg teritoriul, în judeţul Argeş, fenomenele periculoase se vor semnala mai ales în localităţile Buzoeşti, Leordeni, Bârla, Slobozia, Ungheni, Stolnici, Suseni, Căteasca, Răteşti, Recea, Rociu, Căldăraru, Negraşi, Hârseşti, Mozăceni, Popeşti, Izvoru, Ştefan cel Mare, Teiu, Râca.

În judeţul Prahova sunt vizate localităţile Brazi, Bărcăneşti, Puchenii Mari, Târgşoru Vechi, Ciorani, Poienarii Burchii, Colceag, Şirna, Gorgota, Râfov, Drăgăneşti, Dumbrava, Măneşti, Fulga, Cocorăştii Colţ, Tinosu, Boldeşti-Gradiştea, Gherghiţa, Olari, iar în judeţul Dâmboviţa, localităţile Găeşti, Titu, Potlogi, Corneşti, Corbii Mari, Băleni, Dragodana, Răcari, Crevedia, Petreşti, Cojasca, Lunguleţu, Mătăsaru, Gura Şuţii, Ciocăneşti, Odobeşti, Tărtăşeşti, Finta, Braniştea, Ulieşti, Mogoşani, Conţeşti, Vişina, Nucet, Brezoaele, Sălcioara, Poiana, Dobra, Şelaru, Produleşti, Costeştii din Vale, Crângurile, Morteni, Gura Foii, Butimanu, Răscăeţi, Slobozia Moară, Cornăţelu, Bilciureşti.

”Se vor semnala depuneri semnificative de polei”, au transmis meteorologii.

Avertizarea este valabilă până sâmbătă, la ora 3.00.

A dezvăluit ce salariu are, iar acum Marian Godină a făcut public ”fluturașul unui asistent de pe Ambulanță!” Câți bani ... Accident grav pe A 1, unde un copac a căzut pe un microbuz! Sunt mai multe victime!...
Ultimele știri