Antena Căutare

Podul Londrei, redeschis la trei zile după atacul terorist

Podul Londrei a fost redeschis după atentat!

Podul Londrei, redeschis la trei zile după atacul terorist
London Bridge a fost redeschis

Podul Londrei a fost redeschis la trei zile după atacul terorist. Situat în centrul Marii Britanii, acesta a fost redeschis traficului rutier și pietonal, la trei zile după atentatul soldat cu doi morți și trei răniți.

Podul Londrei, redeschis traficului la trei zile după atacul terorist soldat cu doi morţi. Numeroşi politicieni, inclusiv premierul Boris Johnson şi Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist (opoziţie) au asistat luni la o ceremonie de comemorare a victimelor în zona Guildhall Yard, în centrul istoric al Londrei.

Reamintim că Saskia Jones, în vârstă de 23 de ani, şi Jack Merritt, în vârstă de 25 de ani, foşti studenţi ai Universităţii Cambridge, au fost înjunghiaţi mortal de teroristul Usman Khan, în vârstă de 28 de ani. Alte trei persoane au fost rănite înainte de împuşcarea mortală a atacatorului de către poliţie.

În mod oficial, nu s-a spus cu exactitate câți răniți sunt. Suspectul a fost împușcat de poliție și a murit la fața locului, au spus polițiștii.

NEWS ALERT | UPDATE. Atacul de pe London Bridge a fost unul de răzbunare! Usman Khan a pedepsit moartea liderului ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi

Video. A început să ningă ca-n povești în România. Imagini din zonele înalte, unde zăpada a depășit jumătate de metru... Iarna se instalează, e oficial! Zonele în care se vor înregistra ninsori abundente și temperaturi sub 0 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x