Antena Căutare

Pokemon Go, nebunia care-ți pune viața în pericol. Accidente, autoturisme părăsite și aglomerații periculoase

Jocul pentru dispozitive mobile ”Pokemon Go” a generat câteva busculade periculoase în mai multe oraşe americane, precum New York şi Washington, informează rtl.be.

Jocul pentru dispozitive mobile ”Pokemon Go” a generat câteva busculade periculoase în mai multe oraşe americane, precum New York şi Washington, informează rtl.be.

Lansarea jocului i-a încântat pe fanii francizei Pokemon, dar a atras şi utilizatori noi. ”Pokemon Go” face furori în lumea întreagă şi tot mai mulţi posesori de smartphone-uri vor să îl testeze.

Pasionaţii de jocuri video par să devină dispuşi la orice pentru a prinde un Pokemon. Acest joc poate să se dovedească, uneori, periculos.

La doar câteva zile după lansare, înregistrări video amuzante au fost publicate pe reţelele de socializare. Vineri, o busculadă generală s-a produs în Central Park din New York. Sute de persoane s-au reunit în acel parc celebru american, pentru a captura un ”Aquali” - un Pokemon rar şi greu de prins.

Şoferul unui automobil şi-a abandonat vehiculul pe marginea străzii, lăsându-şi motorul pornit, deoarece era grăbit să plece în căutarea acelui Pokemon. Potrivit unui martor care a filmat acele imagini, ceea ce apare în înregistrarea video nu înseamnă mare lucru în comparaţie cu frenezia primelor persoane care s-au lansat în căutarea pokemonului Aquali. Potrivit spuselor acelui martor, acei utilizatori ai jocului erau ”dezlănţuiţi”.

Scene similare au avut loc în US Park din Washington, dar şi într-un parc din Chicago. Accidente nefericite se produc aproape în fiecare zi în rândul utilizatorilor jocului.

Un tânăr a intrat cu automobilul într-un copac din Auburn deoarece juca ”Pokemon Go” în timp ce conducea vehiculul. Doi tineri au căzut în ocean de pe o faleză din California.

Lansat pe 6 iulie în Statele Unite, Australia şi Noua Zeelandă, jocul ”Pokémon Go” a atras într-o singură zi mai mulţi utilizatori în Statele Unite decât reţeaua de socializare Tinder pe dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android.

Totodată, rata zilnică a utilizatorilor activi este aproape egală cu cea a reţelei de socializare Twitter. Jocul este utilizat în medie 43 de minute pe zi, mult decât WhatsApp sau Instagram.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x