Poliția a rugat ca Emi Pian să fie scos din casă mai repede, ca să nu se facă de râs la priveghi. Ce spune Elvis Pian, fratele interopului??

Zvonul potrivit căruia Șeful Poliției i-ar fi rugat pe memebrii clanului Duduienilor să scoată mai repede sicriul lui Emi Pian din casă, pentru a nu se face de rușine că nu intervin să împrăștie mulțimea de oameni, a făcut înconjurul țării. Fratele interlopului, Elvis Pian, spune că el n-a stat de vorbă cu oamenii legii.

Ce spune Elvis Pian, fratele interlopului ucis, despre întâlnirea cu Poliția

Gândul

Elvis Pian spune că nu a stat de vorbă cu Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române. Acesta și-a schimbat subit declarația, după ce în urmă cu câteva zile confirma faptul că oamenii legii au venit la locuința Duduienilor pentru a negocia condițiile înmormântării.

Citește și" Frații lui Emi Pian și o rudă a interlopului, arestați preventiv pentru 30 de zile. Parchetul Capitalei: „I-au provocat leziuni la nivelul capului, feței, brațelor”

Polițiștii ar fi cerut ca sicriul lui Emi Pian să fie scos din casă la primele ore ale dimineții, pentru a nu fi nevoiți să intervină la priveghi și să împrăștie mulțumea de oameni strânsă.

"Zvonurile asta să dispară. Noi nu avem treabă cu poliția. Fratele meu e mort. S-au ridicat doar actele de la casa. Nu s-a gasit nimic la percheziții. Frații mei dacă sunt vinovați să plătească, dacă nu, să vină acasă. Atât am avut de spus. Nu avem prietenie. Noi suntem văzuți că infractori, de unde întâlniri cu poliția? Că ne da amendă, suntem cetățeni! Nu cunosc cum arată șeful poliției. Eu sunt sincer. Nu este adevărat. Nu a intrat nimeni la noi în casă. Au venit șefii de sectoare, comandantul de secție pentru liniștea publică. A intrat în curte și numărau persoanele, dacă depășeam 50 intrau în forță. La jumătate de oră ne numărau.

Au venit domnii polițiști, dar nu șefi, să respectăm legea, măști, mănuși, dezinfectant, dar nu ce se aberează că avem contacte. Nu avem, domnnule, noi!", a declarat Elvis Pian, la România TV.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri