Antena Căutare

Politia ameninta cu proteste in campania electorala

Politistii au anuntat ca vor protesta in perioada campaniei electorale, din cauza reducerii sumei alocate din dreptul pentru echipament pe 2012. Noua rectificare bugetara a stabilit ca politistii vor primi doar 8,66%, in loc de 50%, anunta Mediafax.

Sindicatul National al Politistilor si-a exprimat public indignarea. Ministrul de Interne, Mircea Dusa, anuntase in luna septembrie ca va oferi politistilor 50% din drepturile de echipament, insa, in urma rectificarii bugetare, acestia vor primi doar 8,66 din suma.

Sindicatul a mai cerut Guvernului rezolvarea unor probleme ramase din vechea guvernare PDL precum alocarea de fonduri pentru achitarea drepturilor cuvenite pentru anul 2012, actualizarea compensatiei lunare pentru chirie, care nu s-a majorat cu 8% precum celelalte drepturi (salarii, norma echipament etc.) sau acordarea posibilitatii ca politistii sa contribuie la sistemul privat de pensii - aplicarea imediata a Pilonului II de pensie pentru personalul din MAI, "drept pe care institutiile statului il amana intr-un mod vadit ilegal".

FOTO: Intact Images

Lucrarile la podul de la Agigea le dau batai de cap soferilor... CAMERA ASCUNSA: Casatoria de convenienta, noua metoda de a obtine cetatenia romana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x