Antena Căutare

Lucrarile la podul de la Agigea le dau batai de cap soferilor

Lucrarile la podul de la Agigea ii scot din minti pe soferi. Miercuri, montarea, in premiera, a unei piese de 100 de tone tocmai in varful actualei structuri a oprit traficul cu 15 minute mai devreme. Minute vitale pentru soferii care si-au calculat la limita timpul.

Soferii au vazut negru in fata ochilor cand politistii i-au pus sa se intoarca din drum. Stiau ca traficul pe pod se opreste la ora 9.00. Asa ca oamenii legii a fost cei pe care si-au varsat nervii.

Cei mai multi soferi si-au calculat timpul de asa natura incat sa treaca podul cu cateva minute inainte de ora 9.00. Autoritatile au anuntat, insa, schimbarea de program, doar ca nu toata lumea a aflat.

Zeci de alpinisti si angajati de la drumuri si poduri au avut de montat o piesa de 100 de tone tocmai in varful structurii. Piesa a fost ridicata cu ajutorul a doua macarale de 400 de tone si este compusa din doua elemente care trebuie sa echilibreze podul. Dupa ce totul va fi pus la punct, reprezentantii CNADNR spun ca podul va fi redeschis, fara restrictii.

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti a vizitat-o pe tanara accidentata de diplomatul rus... Politia ameninta cu proteste in campania electorala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x