Antena Căutare

Un politist din Timisoara, "zeul" somnului. Doarme pe unde apuca!

Legea nu doarme niciodata. Dar politistii da. Unii, chiar in timpul serviciului. Un agent din Timisoara a fost filmat dormind pe rupte oriunde l-a palit somnul. Si nu o data. Imaginile au ajuns pe Internet, si de aici la superiori. Pentru politistul obosit se anunta nopti albe. Ar putea deveni in curand fost politist.

In fata unui pian - folosit pe post de masa - politistul da un adevarat concert. De sforaituri. Omul se mai balanseaza, din cand in cand. Dar caciula cu stema Politiei ramane bine fixata pe cap. Daca in sediul Facultatii de Muzica unde a adormit ar intra un hot, politistul ar parea pregatit. Asta pentru ca mana este totusi langa arma din dotare.

Si este doar unul dintre filmele cu politistul somnoros aparute pe Internet, in urma cu cateva zile. In cel de-al doilea, pe politist l-au lasat puterile tocmai pe o terasa din Timisoara. Asa ca, evident, a urmat un somn de refacere.

Sefii politistului local au inceput deja o ancheta interna. Vor sa afle daca acesta era de serviciu, atunci cand a fost filmat. Somnul din facultatea de muzica ar fi fost totusi in timpul liber. Daca se va dovedi ca a atipit in timpul serviciului, politistul timisorean va avea destul timp pentru dormit. Risca sa fie concediat.

Aglomeratie la permise auto: Sute de oameni s-au calcat in picioare ca sa scape de fisa medicala... Mii de moldoveni si rusi vor petrece Craciunul pe rit vechi in statiunile montane din Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x