Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Medic ieșit din gardă, oprit în trafic de o polițistă. Alexandra a făcut un gest ce a emoționat țara! „Are un singur regret”

Marți dimineața, o polițistă a oprit în trafic un șofer, fără să știe că la volan se află un reputat medic din București. Când și-a dat seama cu cine stăn de vorbă, aceasta a făcut un gest ce l-a impresionat pe doctor.

Polițista Andreea, cea care a reușit să emoționeze o țara întreagă

În scurt timp, întâmplarea a fost relatată pe pagina de Facebook a celor de la Ministerul Afacerilor Interne, devenind imediat virală pe rețelele de socializare. Iată mai jos ce s-a întâmplat:

Ea este Alexandra, polițista care a avut acea reacție admirabilă față de medicul pe care l-a oprit în trafic.

Întâmplarea s-a petrecut ieri dimineață, atunci când Alexandra a fost de serviciu în zona Unirii.
Era în jur de 7 când a oprit un autoturism pentru control. Prin geamul ușor întredeschis, de la o distanță sigură, Alexandra i s-a adresat celui de la volan:

- Bună dimineața! Vă rog să-mi prezentați adeverința sau declarația pe proprie răspundere și documentul de identitate! Vă rog, să le ridicați la nivelul geamului pentru a le putea vedea.

- Bună dimineața! Uitați cartea de identitate, iar aceasta este legitimația. Sunt medic, acum am ieșit din gardă și merg spre acasă.

Medic ieșit din gardă, oprit în trafic de o polițistă. Alexandra a făcut un gest ce a emoționat țara! „Are un singur regret”

Gestul incredibil făcut de o polițistă, după ce a aflat că a legitimat un medic

În acel moment, Alexandra a făcut un pas în spate, cât să poată fi văzută mai bine, a luat poziția drepți și a dus mâna la caschetă.

- Am onoarea să vă salut, domnule doctor! Noi vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți. Vă asigurăm de toată prețuirea noastră! CU RESPECT!

- Vă salut și eu, a spus medicul, făcând același gest. Vă rog frumos să aveți grijă de dumneavoastră. O zi ușoară!

citește și: Cât de mult putem să ne îndepărtăm de locuinţă fără să fim amendaţi? Putem face sport afară? Explicațiile unui avocat – VIDEO

Alexandra este promoția 2019, iar duminică, pe 5 aprilie, împlinește 21 de ani.
Acum, însă, are un singur regret: medicul pe care l-a oprit nu a văzut că, pe sub masca de protecție, salutul ei a fost însoțit și de un zâmbet.

Domnule doctor, Alexandra vă salută, de data aceasta cu zâmbet!”

Recomandari