Antena Căutare

Cât de mult putem să ne îndepărtăm de locuinţă fără să fim amendaţi? Putem face sport afară? Explicațiile unui avocat – VIDEO

Avocatul Vali Tudor a oferit răspunsuri la cele mai importante întrebări despre măsurile de izolare impuse prin Ordonanţă Militară. A explicat, între alte,e cât ne putem îndepărta de casă, fără să fim amendați, și în ce condiții putem face sport, afară. 

„Nu există o distanță predefinită – nici cinci minute, nici 500 de metri. Legea spune «proximitate». Sigur că putem interpreta în mai multe feluri – mergem la un magazin mai mare, care se află la 200 – 300 de metri de casă sau mergem la un magazin mai mic, care se află la 10 metri de casă.

Nu luăm amendă dacă mergem la 200 de metri de casă. Marile centre comerciale sunt, totuși, la distanțe apreciabile față de unele cartiere. Problema e să nu ne îndepărtăm foarte mult. Și dacă discutăm de proximitate, să încercăm să mergem la magazinele cât mai apropiate”, a spus avocatul.

Poți să faci sport afară? Cât de departe de casă?

Potrivit avocatului, poliția și jandarmeria nu vor sancționa pe nimeni dacă iese la alergat. Însă, nu sunt acceptate activitățile sportive colective. Așa că și la alergat, românii trebuie să iasă individual.

Vaccinul împotriva noului coronavirus ar exista deja! De 100 de ani! A luptat împotriva unei boli cumplite!

Urmăriți mai multe explicații ale avocatului în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cele mai eficiente exerciții, pentru coapse perfecte! Diana Stejereanu a chinuit-o în ultimul hal pe Ramona Olaru! „Hai!... S-au plictisit copiii în casă? Gașca Zurli a găsit jocul perfect pentru întreaga familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x