Antena Căutare

Polițistă revoltată de atacul la colegii săi care au bătut un tânăr pe stradă: „Legile nu mai ajută poliţistul demult! Veţi fi tâlhăriţi şi jefuiţi de toţi aceia pe care COVID-ul i-a alungat de prin alte ţări”

O polițistă din Botoșani s-a arătat revoltată după valul de atacuri la adresa colegilor săi din București, care au bătut un tânăr pe stradă.

Polițistă revoltată de atacul la colegii săi care au bătut un tânăr pe stradă: „Legile nu mai ajută poliţistul demult! Veţi fi tâlhăriţi şi jefuiţi de toţi aceia pe care COVID-ul i-a alungat de prin alte ţări”
Polițistă revoltată de atacul la colegii săi care au bătut un tânăr pe stradă | Facebook

Andra Lichiardopol lansează și un avertisment, susținând că în curând vom fi toți jefuiți și tâlhăriți de cei veniți de afară.

„Şi pentru că m-a scos din sărite şi m-a uluit, în acelaşi timp, comentariul unei aşa zise doamne profesor care spunea «o să ieşim peste voi în stradă!»... Păi, măi doamna profesor de muzică, şi toţi ceilalţi cetăţeni indignaţi, cetăţeni de bine, nu bombardieri şi copilaşi care abia şi-au şters mucii de la năsuc şi pentru că au internet îşi permit să înjure Poliţia ca la uşa cortului...

Nu uita, dragă doamnă, că poliţistul este ZID între dumneata şi infractorii de cea mai joasă speţă!!! Atacul asupra unui poliţist fie el şi verbal, este atac asupra statului, implicit asupra cetăţeanului onest! Din contră! Am văzut poliţişti şi jandarmi cu multă răbdare... prea multă! Voi ăştia indignaţi meritaţi să trăiţi printre astfel de specimene toată viaţa voastră! Fără Poliţie!

Citește și: Polițiști din Capitală filmați în timp ce loveau doi tineri. Sindicatul Europol: Alta este realitatea din spatele imaginilor „scandaloase"! (VIDEO)

Legile nu mai ajută poliţistul demult! Toate legile sunt favorabile infractorului! În curând veţi fi tâlhăriţi şi jefuiţi de toţi aceia pe care COVID-ul i-a alungat de prin ţările unde cerşeau sau cine ştie ce ”îndeletniciri” mai aveau, iar poliţistul este legat de mâini! Amenzile nu au efect asupra acestor specimene, cu dosarele penale sunt obişnuiţi iar puşcăria este pentru ei este hotel de lux cu păpică”, scrie tânăra pe pagina sa de Facebook.

I-au pus mască de protecție lui Eminescu! Poliția Română, mesaj viral pe Facebook: „Recomandăm distanțarea de cele mai p... “Pregătiţi-vă că plecaţi până la urmă!” Reacția românilor strânși pe aeroportul din Cluj când au aflat că sunt lăsați să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x