Antena Căutare

Polițiști din Capitală filmați în timp ce loveau doi tineri. Sindicatul Europol: Alta este realitatea din spatele imaginilor „scandaloase"! (VIDEO)

O filmare cu polițiști din Capitală, care lovesc doi tineri ieșiți după ora 22.00, a făcut înconjurul internetului.

Polițiști din Capitală filmați în timp ce loveau doi tineri. Sindicatul Europol: Alta este realitatea din spatele imaginilor „scandaloase"! (VIDEO)
Poliști din Capitală filmați lovind doi tineri

Sindicatul polițiștilor s-a sesizat și a ținut să precizeze că în spatele imaginilor scandaloase există totuși o altă realitate.

Unul dintre oamenii legii fusese nu doar înjurat, dar și scuipat de unul dintre tineri, care a vrut să-i rupă și epoleții.

„Realitatea din spatele imaginilor "scandaloase" care au devenit virale:

Azi noapte, o patrulă de ordine publică oprește 2 persoane pentru a verifica motivul prezenței lor pe stradă. Bărbații, aflați în stare de ebrietate încep să îi înjure pe polițiști, le spun cum "fac ceva pe ordonanțele militare" și îi trimit pe polițiști... la origini.

Sunt somați să înceteze și să se legitimeze, aceștia refuză. Unul dintre ei fuge, iar celălalt îl scuipă pe polițist în față și încearcă să îl lovească rupându-i epoleții.

Colegul nostru încearcă să îl imobilizeze pe bărbat și îi aplică mai multe lovituri de pumni la nivel feței pentru a-l destabiliza cu scopul imobilizării. Între timp, celălalt coleg cere sprijin prin stația de emisie recepție.

Citește și: „De ce dai în mine?”. Un tânăr, bătut de un polițist, în București! I-a dat pumni în față! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! VIDEO

Era bine dacă video-ul era prezentat în integralitate, nu doar de la momentul în care cei doi smardoi, cu istoric delincvent, se smiorcaie si strigă după ajutor, după ce în prealabil, băuți fiind, înjurau și mictionau pe Politie, polițiști și pe lege...

P.S. Ambele persoane au fost sanctionate pentru refuz de legitimare și nerespectarea restricțiilor de circulatie. Bărbatul care a scuipat polițistul nu se află în evidențele DSP și nu s-au impus măsuri de izolare”, a transmis Sindicatul Europol.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poluare masivă: Incendiul din Periş poluează din nou Corbeanca. Focul nu a fost stins nici după trei zile... Ce să faci dacă banca refuză să-ți amâne plata ratelor. Decizie importantă pentru milioane de români!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x