Antena Căutare

Politistii au intocmit portretul-robot al hotului de tablouri din Piatra Neamt

Politistii au finalizat portretul-robot al hotului care a furat noua tablouri de valoare dintr-o colectie privata din Piatra Neamt. Doar ca nu au niciun suspect.

Si mai rau este faptul ca, desi talharul a filat zona timp de mai multe zile, nimeni nu pare sa il recunoasca dupa portretul intocmit. Cat despre picturi, anchetatorii cred ca au fost deja vandute pe piata neagra si au ajuns intr-o colectie privata.

Hotul a stat mai multe zile intr-o casa parasita aflata vis-a-vis de prada. Cei doi batrani, proprietarii locuintei din care a filat talharul, spun ca nu l-au vazut niciodata. Inauntru au gasit doar geamurile sparte si un asternut. Daca ar fi dat nas in nas cu infractorul, ar fi anuntat politia.

Nici vecinii din zona in care a avut loc furtul nu l-au recunoscut pe barbatul din portretul-robot. Politistii spun ca suspectul are in jur de 30 de ani, 1,70 metri inaltime, o constitutie atletica, este brunet si are ochi caprui.

Criticii de arta spun ca tablourile sunt nepretuite, iar cel care le-a furat a fost cu siguranta un simplu hot care a actionat la comanda.

Daca cineva il recunoaste pe barbatul din portretul-robot este rugat sa anunte imediat politia.

Liciteaza pentru tricoul lui Chivu! Fii un om mai bun!... Atentionare meteo pentru Bucuresti, Ilfov si Ialomita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x