Antena Căutare

Polițiștii bulgari au găsit și ei 150 de pachete cu droguri împrăștiate pe plaje. Pericol pentru turiștii care aleg litoralul de Paște și 1 Mai

Autorităţile bulgare au anunţat că în ultimele zile au găsit pe litoral 150 de pachete cu droguri, care au o concentraţie foarte ridicată, de peste 90 la sută, asta după ce pe plajele noastre au fost împrăștiate numeroase colete cu același conținut, ridicate de polițiștii constănțeni. Numărul total a ajuns la 310, iar oamenii legii continuă să verifice zonele în care marea ar mai putea aduce la mal astfel de pachete.

Autorităţile bulgare au anunţat că în ultimele zile au găsit pe litoral 150 de pachete cu droguri, care au o concentraţie foarte ridicată, de peste 90 la sută, asta după ce pe plajele noastre au fost împrăștiate numeroase colete cu același conținut, ridicate de polițiștii constănțeni. Numărul total a ajuns la 310, iar oamenii legii continuă să verifice zonele în care marea ar mai putea aduce la mal astfel de pachete.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române, ca urmare a informării transmise de Poliţia Română omologilor bulgari, la data de 6 aprilie, prin canalele poliţieneşti de cooperare internaţională, autorităţile statului vecin au demarat o operaţiune similară, pe litoralul Mării Negre.

Astfel, autorităţile din Bulgaria au descoperit 150 de pachete susceptibile a conţine droguri cu o concentraţie foarte ridicată, de peste 90%.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O amplă operaţiune a fost declanşată de reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, la sfârşitul săptămânii trecute, pe litoral.

Astfel, peste 300 de poliţişti, poliţişti de frontieră, jandarmi verifică o zonă de 90 de kilometri pe care s-ar putea găsi pachete cu droguri.

Zeci de mii de turiști, așteptați pe litoral în vacanța de Paște și 1 Mai

Autorităţile reamintesc cetăţenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunţe cel mai apropiat poliţist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.

Acestea pot conţine droguri cu o concentraţie foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viaţa.

Paște 2019: Tradiții de Paști în România. Ce înseamnă dacă oul roșu are două gălbenușuri... Video. Viețile pacienților, puse în pericol la Spitalul Elias! Așa arată materialele sanitare neconforme pe care medicii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x