Polițiștii și procurorii care au intervenit în cazul de la Caracal, greșeli revoltătoare. De ce sunt cercetați de superiori

Cazul de la Caracal este învăluit în continuare în mister. În timp ce Gheorghe Dincă face scandal în pușcărie nemulțimit de condițiile de acolo, mai mulți procurori și polițiști sunt investigați.

Potrivit Antena 3, este vorba despre oamenii care au acționat în primele zile de anchetă, întrucât atunci au fost foarte multe nereguli, iar procurorii și polițiștii veniți la fața locului ar fi acționat în mod greșit.

Sunt mai multe anchete penale împotriva procurorilor de acolo la Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, iar acum se așteaptă măsura luată de procurorul Marin Niculae.

Află mai multe detalii, în clipul de mai sus.

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților. Concurentele care s-au remarcat prin forță și determinare
Cel de-al patrulea sezon al competiției Asia Express a început și aduce în prim-plan echipe determinate, formate din concurenți unul și unul. Acestea se vor întrece într-o cursă care le va testa la maximum limitele în cursa pentru marele premiu, în valoare de 30 000 Euro. În Asia Express 2021, echipele participante sunt formate din vedete competitive, dornice să iasă din zona de confort. Descoperă cine sunt femeile puternice care participă la Asia Express: Drumul Împăraților.
Catine.ro
Ultimele știri