Antena Căutare

CFR: Cum va afecta trecerea la ora de iarnă mersul trenurilor

Trecerea la ora de iarnă nu va modifica mersul trenurilor, conform CFR Călători. În noaptea de sâmbătă spre duminică, ora 4.00 va deveni ora 3.00.

Toate trenurile de călători care au ora de plecare din staţii după ora 4.00 vor pleca la orele din Mersul de tren în vigoare, respectând ora Europei Orientale.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora oficială de vară vor opri în staţiile din parcurs stabilite, unde vor staţiona până la ora de plecare din orarul în vigoare după noua oră, trenurile care mai au de parcurs o distanţă scurtă până la staţia finală îşi vor continua mersul până la destinaţie.

Între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria şi Ucraina, trenurile vor circula după orele din Mersul de tren în vigoare.

Polițiștii și procurorii care au intervenit în cazul de la Caracal, greșeli revoltătoare. De ce sunt cercetați de superi... Un primar din judeţul Iaşi cere ca plăţile pentru persoanele cu handicap să fie transferate de la administraţia locală l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x