Antena Căutare

Politistul-erou care a salvat o tanara de la sinucidere, decorat si recompensat cu 2.000 lei

Politistul care a salvat in ultima clipa o fata de 18 ani care a incercat sa se sinucida a fost decorat si recompensat de primarul din Dej. Edilul a decis sa-l faca cetatean de onoare, dupa ce agentul s-a aruncat in apele inghetate ale Somesului pentru a o salva pe adolescenta, chiar daca stia ca isi pune propria viata in pericol.



In noaptea de Revelion, agentul s-a aruncat in apele inghetate ale Somesului si a reusit sa salveze o tanara de 18 ani care a incercat sa se sinucida.

Politistul i-a facut respiratie gura la gura chiar in apa si a stat cu ea in brate minute in sir, in apa rece, chiar daca stia ca isi pune viata in pericol. Agentul nu i-a dat drumul fetei din brate din cauza curentilor puternici, iar orice miscare ar fi fost fatala. Dupa o jumatate de ora, cei doi au fost scosi din apa de pompieri. Atat tanara cat si politistul au ajuns la spital.

Nu e pentru prima dat cand politistul sare in ajutorul concetatenilor sai. In urma cu cativa ani, agentul a salvat viata unui tanar care si-a dat foc in fata usii iubitei sale, suparat ca aceasta se despartise de el.

Foto: Captura VideoNews

UPDATE! Realizatorul TV Stefan Iordanescu, in afara oricarui pericol... VIDEO! La 11 luni, cantareste cat un copil de 8 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x