Antena Căutare

UPDATE! Realizatorul TV Stefan Iordanescu, in afara oricarui pericol

Stefan Iordanescu, unul din realizatorii televiziunii publice a fost aseara la un pas de moarte. Masina de teren pe care acesta o conducea a ajuns pe contrasens pe soseaua dintre Constanta si Cernavoda, intr-un TIR. Jurnalistul a ajuns in coma la spital, dar medicii spun ca acum este in afara oricarui pericol.

UPDATE!


Pompierii si medicii au lucrat cot la cot sa-l tina in viata pe realizatorul TV si sa-l transporte cat mai repede la spital. Dupa impactul cu tirul, masina de teren a lui Radu Iordanescu a fost proiectata intr-un alt autoturism. El a ramas blocat intre scaun si bord.





In apropiere de localitatea Stefan cel Mare, Radu Iordanescu ar fi atipit la volan. Masina a intrat atat de brusc pe sensul opus incat soferul tirului nici macar nu a apucat sa calce frana.

In varsta de 56 de ani, Radu Iordanescu a ajuns mai intai la spitalul din Medgidia, iar apoi a fost transportat la Spitalul Judetean din Constanta unde a fost internat in stare de coma.

Situatia lui s-a inrautatit in scurt timp intrucat medicii l-au transportat la Spitalul Judetean Constanta unde a fost internat in stare de coma. Pana la finalizarea masuratorilor, circulatia pe ambele sensuri pe Drumul National 22C a fost blocate, iar traficul a fost deviat prin Cernavoda.

FOTO! Lady Gaga s-a sarutat cu primarul orasului New York!... Politistul-erou care a salvat o tanara de la sinucidere, decorat si recompensat cu 2.000 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x