Antena Căutare

Pompier de la ISU Ialomiţa, confirmat cu coronavirus, 30 de colegi cu care a intrat în contact fiind izolaţi la domiciliu

Un pompier din cadrul ISU Ialomiţa, de la Detaşamentul Urziceni, a fost confirmat cu COVID-19, 30 de colegi care au lucrat în tură cu el fiind testaţi şi trimişi în izolare la domiciliu.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, Ani Cercel, pompierul de la Urziceni a fost testat în urmă cu trei zile, după ce a început să prezinte semne de boală, rezultatul fiind pozitiv.

Drept urmare, toţi cei 30 de colegi din tura sa au fost testaţi şi trimişi în izolare la domiciliu. Rezultatele testelor prelevate în cazul colegilor pompierului contaminat sunt negative.

”S-au luat toate măsurile pentru a preveni răspândirea virusului şi în cazul celorlalţi colegi. S-a acţionat în cel mai scurt timp şi potrivit tuturor protocoalelor în vigoare. Întreg Detaşamentul a fost decontaminat, iar personalul cu care colegul nostru a intrat în contact a fost izolat la domiciliu. Testele celorlalţi colegi au fost negative. Starea pompierului infectat este stabilă” a precizat Ani Cercel.

Pompierul depistat pozitiv la testul pentru COVID-19 a fost internat într-un spital din Bucureşti. El este soţul unei asistente la Spitalul Judeţean Urziceni, care a fost confirmată cu coronavirus.

De asemenea, în ultimele ore, 3 cadre medicale de la acest spital, colege ale femeii, două asistente şi o infirmieră, au fost confirmate cu coronavirus.

Sursa : news.ro

Cum se va circula după data de 15 mai! Ludovic Orban, declarație de ultimă oră!... Oameni sănătoşi din Botoşani, diagnosticaţi din greşeală cu COVID-19! conducerea Direcţiei de Sănătate Publică a fost de...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Sfaturi de la nutriționiști: alege gustări hrănitoare pentru a evita mesele nocturne
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x