Antena Căutare

Porturile maritime constantene, inchise din cauza vantului puternic

Porturile maritime constantene au fost inchise, joi dupa-amiaza, din cauza vantului puternic, care poate atinge viteze de 70 - 80 de kilometri la ora.

Potrivit autoritatilor portuare, toate operatiunile au fost sistate joi dupa-amiaza, in jurul orei 14.00, in porturile Constanta Nord si Constanta Sud, atat maritim cat si fluvial, precum si in porturile Midia si Mangalia, deoarece vantul bate cu viteze de pana la 80 de kilometri la ora.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele zile!

De asemenea, din acelasi motiv a fost restrictionat si traficul de barje pe Canalul Dunare-Marea Neagra, prin ecluza de la Agigea catre Portul Constanta Sud - fluvial.

In aceasta situatie, pentru siguranta, navele aflate in rada exterioara trebuie sa stea cu motoarele pornite, pentru a evita intrarea in deriva. Totodata, vasele aflate la cheu trebuie sa-si intareasca legaturile cu tarmul, sa asigure om de veghe si trebuie sa stea in permanenta cu semnalele luminoase si sonore in functiune.

CITESTE si...

Atentionare cod galben de viscol si ninsoare, incepand cu ora 20:00!

Sursa: Jurnalul National

Ialomitianu: Peste 6.000 de angajati din Finante ar trebui sa plece... VIDEO! Invata cateva tehnici de negociere a unui salariu bun!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x