Antena Căutare

Ialomitianu: Peste 6.000 de angajati din Finante ar trebui sa plece

Din cei 32.000 de angajati ai Ministerului de Finante, 6.400 ar trebui disponibilizati. Este declaratia ministrului Gheorghe Ialomitianu, care spune ca in 2011 institutia pe care o conduce va trebui sa faca restructurari pentru a elimina birocratia.

Gheorghe Ialomitianu sustine ca in Ministerul Finantelor sunt prea multi angajati si vorbeste despre un nou val de restructurari.

"Ministerul de Finante trebuie restructurat. Intr-adevar, trebuie sa si reducem personalul, pentru ca sunt foarte multi oameni care lucreaza in Finante si trebuie sa reducem birocratia. Sunt peste 32.000 de persoane in structurile Ministerului de Finante, ANAF si unitatile subordinate, iar cel putin 20% ar trebui sa plece. Pentru ca trebuie sa reducem birocratia", a spus Ialomitianu, miercuri, la B1TV.

Ministrul de Finante pare sa uite ca in urma cu cateva saptamani, premierul Emil Boc declara ca in anul 2011 nu se vor mai face disponibilizari.

O alta prioritate a lui Ialomitianu este si reducerea birocratiei. Cat despre taxe si impozite, ministrul spune ca acestea nu ar mai trebui sa creasca in perioada urmatoare.

Patriarhul Daniel cere 20 de milioane de lei pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului... Porturile maritime constantene, inchise din cauza vantului puternic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x