Antena Căutare

Porturile maritime din Constanta au fost inchise din cauza vantului puternic

Constanta Nord si Constanta Sud, Midia si Mangalia au fost inchise, aseara, din cauza vantului puternic, de pana la 70 de kilometri la ora. De asemenea, a fost restrictionat si traficul de barje pe Canalul Dunare - Marea Neagra, prin ecluza de la Agigea catre Portul Constanta Sud - fluvial.


Echipajelor de pe navele aflate in rada exterioara li s-a recomandat sa mentina motoarele pornite, pentru a evita intrarea in deriva, iar vasele acostate in porturi trebuie sa-si intareasca legaturile cu tarmul, sa asigure om de veghe si sa stea in permanenta cu semnalele luminoase si sonore in functiune.

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a emis, duminica, o avertizare cod galben de fenomene meteo primejdioase imediate. La Constanta, temperaturile raman scazute, cu maxime cuprinse intre 2 si 11 grade Celsius, cer innorat si vant. Pentru ziua de marti, meteorologii estimeaza temperaturi de 9 grade Celsius si minim 2 grade noaptea. Vantul va sufla puternic, marea va fi agitata, iar vremea va fi rece pana joi si vineri.

sursa: Jurnalul

ANI: Liderul sindical Marius Petcu nu poate justifica o avere de 725.000 euro... Bacau: Doua licee, evacuate din cauza unei amenintari cu bomba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x