Antena Căutare

Posibilă revenire la starea de urgență! Cazurile noi de Covid-19 au bubuit, dar atmosfera e tot mai relaxată în Centrul Vechi al Capitalei

Autoritățile au anunțat o posibilă revenire la starea de urgență, în contextul creșterii dramatice a numărului de cazuri noi în România! Spitalale sunt tot mai pline, în timp ce atmosfera din Centrul Vechi e tot mai relaxată. Raed Arafat a declarat că riscurile de contactare a virusului sunt uriașe, îndeosebi în weekenduri.

Posibilă revenire la starea de urgență! Cazurile noi de Covid-19 au bubuit, dar atmosfera e tot mai relaxată în Centrul Vechi al Capitalei Galerie
Aglomerație tot mai mare în Centrul Vechi al Capitalei | Hepta

Numărul tot mai mare de îmbolnăviri nu pare să îi sperie deloc pe oameni. Pentru unii, virusul nici nu mai există şi tot ce îşi doresc e să petreacă cât mai mult timp la terase, în compania prietenilor. Dacă în urmă cu o lună, centrul istoric din Capitală era pustiu, noaptea trecută, a arătat că înainte de izbucnirea pandemiei.

Centrul Vechi din Capitală arată ca înainte de izbucnirea pandemiei de Covid-19

Terase pline şi oameni care trec unii pe lângă alţii. Este atmosfera animată şi relaxantă din Centru Vechi al Capitalei. Totul pare că a revenit la normal.La miezul nopţii terasele din centru vechi arată ca înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Nu mai este nicio masă liberă pentru cei care nu şi-au făcut rezervare, iar oamenii nu par deloc speriaţi de numărul mare de îmbolnăviri din ultimele zile.

Citește și:

Raed Arafat a dezvăluit motivul real al creșterii numărului de cazuri: "Acum sunt zile cruciale. Weekend-urile au devenit un mare risc"

Masca de protecţie este obligatorie în spaţiile închise, însă pentru siguranţă, medicii recomandă să fie purtată mai ales în zonele aglomerate şi să nu rămână doar un accesoriu de buzunar.

Situația devine dramatică! Încă un spital rămâne fără niciun pat liber, în Capitală: "Nu mai avem locuri pentru pac... Coronavirus în România. 20 iunie 2020. Live Update. Explozie a numărului de noi cazuri: Alte 330 în ultimele 24 de ore, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x