Antena Căutare

Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spui în postul Paștelui, ca să îți meargă bine tot restul anului! Alungă toate necazurile din viața ta!

În Postul Paștelui sau Postul Mare, ce a început pe 2 martie și se va încheia pe 19 aprilie, credincioșii rostesc o rugăciune puternică, pentru a le merge bine în tot restul anului.

Cea mai puternică rugăciune pe care trebuie să o spui în postul Paștelui

Postul reprezintă reținerea totală de la anumite alimente și băuturi în scop religios și moral. În plus, în timpul postului, creștinii trebuie să se rețină de la anumite gânduri necurate, pofte, patimi sau fapte rele.

Astfel, postul trupesc trebuie însoțit de postul sufletesc. O rugăciune scurtă este rostită de credincioși în această perioadă:

„Dumnezeul nostru, nădejdea tuturor marginilor pământului și a celor ce sunt pe mare departe, Cel ce mai înainte ai tocmit, prin Legea Ta cea Veche și cea Nouă, aceste zile de post, la care ne-ai învrednicit să ajungem acum, pe Tine Te lăudăm și Ție ne rugăm: întărește-ne cu puterea Ta, că să ne nevoim întru ele cu sârguință, spre mărirea numelui Tău celui sfânt și spre iertarea păcatelor noastre, spre omorârea patimilor și biruință asupra păcatului,- ca împreună cu Ține răstignindu-ne și îngropându-ne, să ne ridicăm din faptele cele moarte și să petrecem cu bună plăcere înaintea Ta întru toate zilele vieții noastre.

Că Ție se cuvine a ne milui și a ne mântui pe noi, Hristoase-Dumnezeule, și Ție slavă înălțăm, împreună și Celui fără de început al Tău Părinte, și Preasfantului și bunului și de viață făcătorului Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin”.

Școlile din România, închise două săptămâni din cauza coronavirusului? Propunerea uluitoare a unui senator... Băiatul de 16 ani din Timişoara şi colega sa de clasă, diagnosticaţi cu coronavirus, nu au simptome şi au o stare bună; ...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x