Antena Căutare

Poștaș din Cluj, depistat pozitiv pentru coronavirus. Femeia ar fi intrat în contact cu sute de persoane cărora le-ar fi împărțit pensiile

Un poștaș din județul Cluj a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Femeia este asimptomatică și ar fi intrat în contact cu 200 de persoane, după ce le-ar fi împărțit pensiile zilele trecute. 

Femeia trăiește în satul Pădureni și lucrează ca poștaș. În momentul în care a fost testată pentru coronavirus, ea nu prezenta simptome.

Femeia a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Scade numărul îmbolnăvirilor de coronavirus în România. Bilanțul persoanelor infectate ajunge la 8.936

Conform procedurii, Direcția de Sănătate Publică Cluj va face o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili persoanele cu care a intrat în contact.

Raed Arafat, posibil bilanț negru în pandemia de coronavirus, după Paște: "O catastrofă ar putea să aibă loc peste 7-14 zile"

Toate persoanele vor intra în autoizolare la domiciliu, iar dacă se vor simți rău li se va face testul de depistare a prezenței COVID-19 în organism, urmând ca în cazul în care testul va ieși positiv, să fie internate la Boli Infecțioase în Cluj.


Vela, mesaj pentru români în a doua zi de Paște: ”Rugăminţile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar” Ce se va în... Şeful IGPR: Infracţionalitatea din perioada Sărbătorilor Pascale a scăzut cu 17% faţă de anul trecut şi cu 10% faţă de 2...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x