Poștaș din Cluj, depistat pozitiv pentru coronavirus. Femeia ar fi intrat în contact cu sute de persoane cărora le-ar fi împărțit pensiile

Un poștaș din județul Cluj a fost depistat pozitiv pentru coronavirus. Femeia este asimptomatică și ar fi intrat în contact cu 200 de persoane, după ce le-ar fi împărțit pensiile zilele trecute. 

Femeia trăiește în satul Pădureni și lucrează ca poștaș. În momentul în care a fost testată pentru coronavirus, ea nu prezenta simptome.

Femeia a fost transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Scade numărul îmbolnăvirilor de coronavirus în România. Bilanțul persoanelor infectate ajunge la 8.936

Conform procedurii, Direcția de Sănătate Publică Cluj va face o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili persoanele cu care a intrat în contact.

Raed Arafat, posibil bilanț negru în pandemia de coronavirus, după Paște: "O catastrofă ar putea să aibă loc peste 7-14 zile"

Toate persoanele vor intra în autoizolare la domiciliu, iar dacă se vor simți rău li se va face testul de depistare a prezenței COVID-19 în organism, urmând ca în cazul în care testul va ieși positiv, să fie internate la Boli Infecțioase în Cluj.


Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Cum reușește sora lui Kate Middleton să se mențină în formă
Pippa Middleton a dezvăluit secretul din spatele siluetei sale. Sora lui Kate Middleton nu ține...
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021. Berbecii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 septembrie 2021 aduce multe momente dificile în viața Berbecilor....
Parteneri
Parmigiana de vinete. Rețetă clasică din bucătăria italiană
Parmigiana de vinete este o rețetă din bucătăria tradițională italiană de vinete cu parmezan și cu sos de roșii. Pe cât de simplă este rețeta, pe atât de gustoasă și consistentă.
Catine.ro
Ultimele știri