Antena Căutare

Poveste ruptă din filme la Brașov! Un pensionar român și-a denunțat la poliție amanta în vârstă de 25 de ani pentru șantaj

Un pensionar din Brașov a apelat la ajutorul poliției pentru a scăpa de șantejele amantei cu 35 de ani mai tânără. Iată cum s-a încheiat povestea dintre cei doi.

Imagine cu un bătrân îngrijorat și soția sa. Cei doi stau în mașină Galerie
Poveste ruptă din filme la Brașov! Un pensionar român și-a denunțat la poliție amanta în vârstă de 25 de ani pentru șantaj | Shutterstock

Îndrăgostit de o tânără în vârstă de 25 de ani, pensionarul a decis să înceapă o relație extraconjugală cu aceasta fără să se aștepte la ceea ce avea să urmeze.

Bătrânul a apelat la poliție imediat ce comportamentul domnișoarei s-a schimbat vis a vis de el și le-a cerut ajutorul.

Iată cum s-a terminat povestea în care pensionarul a crezut cu adevărat.

Citește și: Unui român i-a fost poprit contul pentru o amendă veche de 13 ani. Cum a fost posibil acest lucru abia acum

Un pensionar român și-a denunțat la poliție amanta pentru șantaj

Pentru că tânăra nu îi împărtășea sentimentele de iubire, bătrânul a devenit suspicios și apoi a realizat că ea își dorea doar să profite de starea materială pe care acesta o avea.

În urmă cu puțin timp amanta bărbatului l-a amenințat, spunându-i că va face publică relația pe care o aveau și că va spune tot adevărul familiei sale.

Singura modalitate prin care ea ar fi acceptat să nu vorbească despre relația extraconjugală pe care a avut-o era ca el să îi ofere o sumă considerabilă de bani pe care era dispusă să o accepte chiar și în rate.

Totodată, domnișoara îl amenința pe bătrân că îi va distruge mașina sau casa.

După ce a fost amenințat în repetare rânduri, pensionarul a decis că cea mai bună variantă prin care poate scăpa de acestă problemă este să apeleze la poliție, fapt care s-a și întâmplat.

Oamenii legii din Brașov au deschis astfel o anchetă pentru amenințare și șantaj și au urmărit-o pe domnișoară îndeaproape. Împreună cu bătrânul, polițiștii au pus la cale un flagrant prin care au reușit s-o prindă cu banii pe care i-a primit de la acesta.

Citește și: O româncă cu o meserie mai puțin populară în rândul femeilor i-a impresionat pe italieni. „Nu m-aș fi gândit niciodată”

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov - Biroul de Investigații Criminale au dispus reținerea unei persoane după ce aceasta l-ar fi amenințat pe un bărbat că îi va face publică relația extraconjugală, pe care ar fi avut-o cu acesta și că îi va provoca distrugerea unor bunuri personale, dacă bărbatul nu îi va da o anumită sumă de bani.

Astfel, după ce polițiștii au primit sesizarea, au constituit un dispozitiv operativ prin care persoana reținută a fost prinsă în flagrant delict în timp ce primea suma de 5000 de lei de la reclamant.

În urma materialului probator administrat în cauză, față de femeia de bănuită de comiterea infracțiunii de șantaj a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acesteia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, după prezentarea în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, acesta a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările urmează a fi continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispusă măsura legală” sunt informațiile transmise prin intermediul unui comunicat al IPJ Braşov.

Citește și: Ce a pățit un italian de 88 de ani, după ce a cunoscut o româncă de 34 de ani. Ce a putut să-i facă Mirela

Un actor a fost împușcat pe scena Teatrului din Botoșani în această dimineață, in timpul unei repetiții. Ce s-a întâmpla... A fost cutremur în România sâmbătă dimineață! Câte grade a avut și unde s-a resimțit seismul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x