Antena Căutare

Predicții numerologice pentru primăvara lui 2021. Ce surprize pregătește această perioadă a anului

Romeo Popescu, de profesie numerolog, vorbește despre predicțiile numerologice pentru primăvara lui 2021 și despre surprizele pe care le pregătește această perioadă a anului.

Numerologie, cifre
Romeo Popescu, de profesie numerolog, vorbește despre predicțiile numerologice pentru primăvara lui 2021 | Profimedia

Se anunță o primăvară cu multe surprize, provocări, dar și oportunități. Romeo Popescu, numerolog, a vorbit la Antena Stars despre previziunile numerologice ale primăverii 2021 și despre tot ce ne pregătește această perioadă a anului.

Primăvara aceasta o să fie una foarte interesantă, pentru că se va pune foarte mult accent pe schimbări și pe răspunsuri. Anul acesta căutăm răspunsuri, iar acest anotimp vine cu dorința de a încerca lucruri noi.

Citește și: Previziuni numerologice pentru anul 2021, în funcție de cifra destinului

"Simțim nevoia de înnoire, dar o să fie o nevoie de înnoire nu neapărat conștientă, nu neapărat dorită, o să fie o chestie spontană. Astăzi ești fericit acasă, iar a doua zi îți vine să te duci în oraș să vezi altceva. Totul o să fie foarte abundent așa. Oamenii o să încerce să găsească creativ alte soluții și vor să scape de încorsetări.", a povestit Romeo Popescu despre ceea ce ne așteaptă în această perioadă din punct de vedere numerologic.

Ce surprize numerologice pregătește primăvara anului 2021

Din luna martie a acestui an începe să ieșim la suprafață și să ne dorim schimbare în viața noastră. Mai mult decât atât, în luna martie se face un an de când pandemia de Coronavirus a pus stăpânire pe țara noastră, iar acest lucru ne va provoca să ne dorim lucruri noi, să ieșim din monotonia zilnică și să facem activități spontane.

Primăvara este începutul anului, iar oamenii se concentrează pe libertate, creativitate și pe planuri bine stabilite. Vibrația anului 2021 este cifra 5 și rezonează foarte bine cu cifra 3, luna martie a acestui an.

"Luna martie este o lună benefică pentru a ne propune diferite scopuri și a începe să le realizăm, a începe să facem demersuri în sensul acesta. Nu este o lună foarte bună să ne stabilim un scop în cap și să rămânem doar cu scopul, trebuie să facem ceva în acest sens. O să fie o lună foarte benefică pentru aspectarea socială, pentru cei care vor să se arate în societate, o să fie abundență pe rețelele de socializare.", a mai mărturisit numerologul Romeo Popescu.

În această perioadă a noului an ne dorim să ne expunem mai mult, să ne exprimăm și să ne validăm în societate, iar acest lucru se va realiza în principal pe platformele digitale prin intermediul fotografiilor, locul în care ne petrecem o mare parte din timp. Martie este o lună înclinată mai mult spre zona socială, profesională, financiară și mai puțin înclinată pe zona poetică sau a amorului.

Citește și: Cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat explică ce lipsește fiecărui cuplu

Începutul acestei luni este foarte benefică pentru atingerea unor obiective pe care le-am propus de foarte mult timp pe plan profesional și financiar. Este foarte bine să începem proiecte, dar trebuie să le urmăm și să le ducem la bun sfârșit.

Zilele 8,17 și 26 din luna martie sunt foarte bune pentru a ne realiza scopurile din punct de vedere profesional și social. Zilele 3,12,21 și 30 sunt mai puțin benefice pentru această lună și ar trebui să nu luăm decizii importante.

În ceea ce privește dragostea, luna martie nu se concentrează prea mult pe relații și pe povești de iubire.

Rezultate Loto 7 martie 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Alege asumat un oraș curat! 1,7 tone de chiștoace colectate și valorificate energetic în 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x