Antena Căutare

Cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat explică ce lipsește fiecărui cuplu

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a explicat ce trebuie să facem pentru a avea o relație echilibrată în funcție de cifra destinului

Colaj cu un cuplu îmbrățișat și numere Galerie
Numerologul Corina Stratulat, explică la Neatza cu Răzvan și Dani cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. | Shutterstock

Corina Stratulat a explicat ce trebuie să facă fiecare persoană, în funcție de trăsăturile predominante ale cifrei de destin, pentru a avea o relație echilibrată.

„Astăzi este o zi despre dragoste și despre culpu. Pornim de la data de naștere în momentul în care analizăm o persoană numerologic. Facem suma cifrelor și obținem cifra de destin”, a explicat Corina Stratulat.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 1 pentru a avea o relație echilibarată

Pentru cei care au cifră de destin 1, e foarte important să uite puțin de egoismul lor și de individualism și să nu se mai exprime cu: „Eu am planuri astăzi” ci cu „Noi avem planuri azi”.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 2 pentru a avea o relație echilibarată

În ceea ce-i privește pe cei care au cifră de destin 2, dacă simt să se exprime: „Eu nu pot să trăiesc fără tine” deja e o mare problemă, spune numerologul. „E un atașament și nu mai vorbim de o relație echilibrată”, a precizat Corina Stratulat. Așadar, cei care au cifra destinului 2 nu trebuie să spună: „Eu nu pot să trăiesc fără tine”, ci să privească mai detașat situația de cuplu.

Citește și: Ce spune data căsătoriei despre bunăstarea cuplului. Numerologul Corina Stratulat: Momentul nunții influențează căsnicia

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 3 pentru a avea o relație echilibarată

În ceea ce-i privește pe cei cu cifra destinului 3, aceștia trebuie să fie într-o relație care să aibă diversitate și creativitate, pentru că, în caz contrar, aceștia se plictisesc, iar relația se poate rupe.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 4 pentru a avea o relație echilibarată

La cifra de destin 4 vorbim de reguli de stabilitate. Persoanele cu cifra de destin 4 trebuie să-și pună întrebarea dacă vor sau nu o relație stabilă.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 5 pentru a avea o relație echilibarată

Dacă o persoană cu cifra de destin 5 simte că nu prea poate să fie fidelă în relație, e clar că acolo nu e un echilibru. Persoanele cu cifra de destin 5 sunt mai aventuriere, mai libertine și dacă nu se pot abține e clar că lipsește ceva din relație, așa că trebuie să descopere care e acel ceva.

Citește și: Cum atragem partenerul potrivit, în funcție de vibrația interioară. Numerolog: Ce își dorește fiecare de la o relație

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 6 pentru a avea o relație echilibarată

Persoanele cu cifra de destin 6 își strică relațiile în momentul în care se îngrijorează foarte mult. Vor să-și protejeze foarte mult partenerul și uită de scopul relației, așa că pentru cei care au cifra de destin 6 nu e în regulă să spună „partenerul e în grija mea”.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 7 pentru a avea o relație echilibarată

Persoanele cu cifra de destin 7 tind spre perfecțiune. Pentru o relație echilibrată, aceștia nu trebuie să pună presiune și pe relație. Trebuie să se gândească la faptul că partenerii construiesc și descoperă relația împreună, fără să o încadreze în ceva perfect.

Citește și: Numerologie. Cum ne ajută numerele să avem relația perfectă

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 8 pentru a avea o relație echilibarată

Personale cu cifra de destin 8 vor să dețină controlul. Dacă a început să controleze relația, atunci aceasta se va dezechilibra și se va pierde toată pasiunea. Așadar, cei cu cifra de destin 8 trebuie să-și impună o limită în ceea ce privește deținerea controlului.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 9 pentru a avea o relație echilibarată

Personale cu cifra de destin 9 au nevoie să se abțină din a încerca să-i transforme pe ceilalți. „Oamenii sunt așa cum sunt, unici, irepetabili, dacă ne-am îndrăgostit de el sau de ea într-un anume fel, să nu vrem să-l transformăm”, a precizat Corina Stratulat.

Rețeta Gravlax, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Cum alegem produsele de igienă orală ideale pentru noi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x