Antena Căutare

Cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat explică ce lipsește fiecărui cuplu

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, a explicat ce trebuie să facem pentru a avea o relație echilibrată în funcție de cifra destinului

Numerologul Corina Stratulat, explică la Neatza cu Răzvan și Dani cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului.

Shutterstock

Corina Stratulat a explicat ce trebuie să facă fiecare persoană, în funcție de trăsăturile predominante ale cifrei de destin, pentru a avea o relație echilibrată.

„Astăzi este o zi despre dragoste și despre culpu. Pornim de la data de naștere în momentul în care analizăm o persoană numerologic. Facem suma cifrelor și obținem cifra de destin”, a explicat Corina Stratulat.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 1 pentru a avea o relație echilibarată

Pentru cei care au cifră de destin 1, e foarte important să uite puțin de egoismul lor și de individualism și să nu se mai exprime cu: „Eu am planuri astăzi” ci cu „Noi avem planuri azi”.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 2 pentru a avea o relație echilibarată

În ceea ce-i privește pe cei care au cifră de destin 2, dacă simt să se exprime: „Eu nu pot să trăiesc fără tine” deja e o mare problemă, spune numerologul. „E un atașament și nu mai vorbim de o relație echilibrată”, a precizat Corina Stratulat. Așadar, cei care au cifra destinului 2 nu trebuie să spună: „Eu nu pot să trăiesc fără tine”, ci să privească mai detașat situația de cuplu.

Citește și: Ce spune data căsătoriei despre bunăstarea cuplului. Numerologul Corina Stratulat: Momentul nunții influențează căsnicia

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 3 pentru a avea o relație echilibarată

În ceea ce-i privește pe cei cu cifra destinului 3, aceștia trebuie să fie într-o relație care să aibă diversitate și creativitate, pentru că, în caz contrar, aceștia se plictisesc, iar relația se poate rupe.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 4 pentru a avea o relație echilibarată

La cifra de destin 4 vorbim de reguli de stabilitate. Persoanele cu cifra de destin 4 trebuie să-și pună întrebarea dacă vor sau nu o relație stabilă.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 5 pentru a avea o relație echilibarată

Dacă o persoană cu cifra de destin 5 simte că nu prea poate să fie fidelă în relație, e clar că acolo nu e un echilibru. Persoanele cu cifra de destin 5 sunt mai aventuriere, mai libertine și dacă nu se pot abține e clar că lipsește ceva din relație, așa că trebuie să descopere care e acel ceva.

Citește și: Cum atragem partenerul potrivit, în funcție de vibrația interioară. Numerolog: Ce își dorește fiecare de la o relație

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 6 pentru a avea o relație echilibarată

Persoanele cu cifra de destin 6 își strică relațiile în momentul în care se îngrijorează foarte mult. Vor să-și protejeze foarte mult partenerul și uită de scopul relației, așa că pentru cei care au cifra de destin 6 nu e în regulă să spună „partenerul e în grija mea”.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 7 pentru a avea o relație echilibarată

Persoanele cu cifra de destin 7 tind spre perfecțiune. Pentru o relație echilibrată, aceștia nu trebuie să pună presiune și pe relație. Trebuie să se gândească la faptul că partenerii construiesc și descoperă relația împreună, fără să o încadreze în ceva perfect.

Citește și: Numerologie. Cum ne ajută numerele să avem relația perfectă

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 8 pentru a avea o relație echilibarată

Personale cu cifra de destin 8 vor să dețină controlul. Dacă a început să controleze relația, atunci aceasta se va dezechilibra și se va pierde toată pasiunea. Așadar, cei cu cifra de destin 8 trebuie să-și impună o limită în ceea ce privește deținerea controlului.

Ce trebuie să facă cei cu cifra destinului 9 pentru a avea o relație echilibarată

Personale cu cifra de destin 9 au nevoie să se abțină din a încerca să-i transforme pe ceilalți. „Oamenii sunt așa cum sunt, unici, irepetabili, dacă ne-am îndrăgostit de el sau de ea într-un anume fel, să nu vrem să-l transformăm”, a precizat Corina Stratulat.

Rețeta Gravlax, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani... Cum alegem produsele de igienă orală ideale pentru noi...
Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Ultimele știri
x