Antena Căutare

Premierul Orban, declarații despre banii pentru salarii și buget: "Sunt autorități locale care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare"

Rectificarea bugetară ar putea fi adoptată până la finalul acestei săptămâni, dă asigurări Ludovic Orban. Premierul a declarat că ministrul Finanţelor va avea chiar astăzi o discuţie cu toţi miniştrii pentru a pune la punct ultimele detalii ale rectificării.

Premierul Orban, declarații despre banii pentru salarii și buget: "Sunt autorități locale care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare"
Guvernul Orban pregătește rectificarea bugetară

”Ministrul Finanțelor se va întâlni cu miniștrii pentru forma finală a rectificării. Ulterior, voi avea discuții cu ministrul Finanțelor, probabil mâine, pentru a duce la forma finală rectificare care va fi adoptată la prima ședință de Guvern. Cel mai probabil, săptămâna aceasta. E necesară. Sunt instituții, autorități locale care nu mai au bani pentru cheltuielile de funcționare. (...) Sunt foarte multe care trebuie reparate pe ultima sută de metri. E obligatoriu până la finalul săptămânii să adoptăm rectificarea bugetară”, a spus Ludovi Orban.

Întrebat ce se poate aştepta de la această rectificare, Orban a răspuns: "La tot ceea ce nu a făcut PSD prin intermediul bugetului construit pe bani falşi".

"În primul rând, prin această rectificare, vom spune adevărul despre starea bugetului în momentul de faţă", a adăugat Orban, potrivit Antena 3.

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și... Un profesor a fost gonit de către părinți și elevi în Bistrița. Bărbatul a fost condamnat la patru luni de închisoare du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x