Antena Căutare

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și au aruncat semnalizatoarele”

​Alexandru Burghiu, șeful Termoenergetica, societate care preia activitatea RADET, a declarat faptul că doi indivizi care au ieșit dintr-un bar ar fi aruncat cele nouă semnalizatoare în groapă.

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate  „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și au aruncat semnalizatoarele” Galerie
Groapa făcută de RADET a fost semnalizată, martorii susțin faptul că indicatoarele au fost aruncate

„Am ajuns în jur de ora 23 acolo, iar soția primului șofer care a căzut în groapă, cât și poliția, mi-au relatat că nu cu mult timp înainte, două persoane ar fi ieșit din barul de lângă, într-o stare euforică, și s-au luat la trântă cu tot ce înseamnă semnalizare și le-au aruncat pe toate în groapă, după care a venit acel om și a căzut în groapă”, a declarat Alexandru Burghiu, director al companiei Termoenergetica.

Citește și: Mașini căzute într-o groapă făcută de RADET, în Sectorul 6 al Capitalei! „Lăsați sărbătoarea...”

Groapa urmează să fie astupată zilele următoare.

Groapă făcută de RADET a fost semnalizată. Nouă indicatoare au fost aruncate  „Două persoane ar fi ieșit dintr-un bar și au aruncat semnalizatoarele”

Groapa făcută de RADET a fost semnalizată, martorii susțin faptul că indicatoarele au fost aruncate

„Am scos vreo 9 indicatoare din groapă, și de-o parte și de alta a șantierului. Dacă ar fi dat cu mașina în primele, cele din celalalt capăt ar fi stat neatinse. Șantierul acela este de 12 zile și nu a fost niciun incident acolo”, a adăugat acesta.

Primul șofer era deja căzut, în timp ce cel de-al doilea nu a văzut nimic. Șoferul primei mașini nua apucat să iasă din autovehicul în momentul în care a căzut a doua mașină și a fost dus la spital cu dureri de spate.

VIDEO/ Nava care s-a scufundat în mare a plecat cu probleme din Portul Midia. Doar 34 de oi din 14.000 au putut fi salva... Premierul Orban, declarații despre banii pentru salarii și buget: "Sunt autorități locale care nu mai au bani pentr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x