Antena Căutare

Premiu special, de la stat, pentru cei care își plătesc impozitele până pe 31 martie: „Mă bucur că se face ceva pentru familii”

Mare parte dintre noi ştim că dacă ne plătim impozitul până pe 31 martie avem o reducere. Iar dacă plata se face online putem achita cu aproape 10 la sută mai puţin. Asta e valabil în întreaga ţară, dar în Oradea autorităţile au venit cu un alt beneficiu. Dacă plătiţi online impozitul sunteţi automat înscrişi într-o tombolă. Iar premiul nu este de neglijat.

Campania pornită de Primăria Oradea încă din anul 2017 este un real succes. Spre exemplu, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, s-a înregistrat o creştere de 41 la sută a celor care au ales să plătească online taxele şi impozitele. Această creştere se datorează şi premiilor oferite de municipalitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe lângă faptul că nu mai stau a cozi şi pot câştiga premii, oamenii beneficiază de o reducere de opt la sută la plata online a dărilor.

Sunt totuşi destui şi cei care aleg să plătească prin metoda clasică, la ghişeu.

Dacă în 2017, plăţile online până la 31 martie, erau efectuate de doar 9 la sută dintre contribuabili, în 2019 creşterea a fost până la 32 la sută. Reprezentanţii primăriei se aşteaptă ca anul acesta procentul să depăşească 50 la sută. Și primăria din localitatea Cavnic a recurs la metoda premiilor şi îi atrage pe localnici cu o excursie la Praga pt cei care își achită impozitele până la data de 31 martie.

Răsturnare de situație în cazul copilului mort la Pitești, în urma unei anestezii. Ce s-a întâmplat în cabinetul stomato... Românul infectat cu coronavirus este din Argeș și lucra pe vasul de croazieră. Când ar putea ajunge în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x