Antena Căutare

Românul infectat cu coronavirus este din Argeș și lucra pe vasul de croazieră. Când ar putea ajunge în România

Românul infectat cu coronavirus este din județul Argeș și se află în acest moment în carantină, pe vasul de croazieră Diamond Princess. Informația a fost confirmată oficial de autorități.

Românul infectat cu coronavirus este din Argeș și lucra pe vasul de croazieră. Când ar putea ajunge în România Galerie
Vasul de croazieră Diamond Princess, pe care se află românul infectat cu coronavirus | Hepta

Argeșeanul lucrează pe vasul de croazieră Diamond Princess, aflat în carantină în Japonia.

Potrivit informațiilor obținute de Antena 3, acesta ar putea să nu fie singurul român infectat, ținând cont că pe navă sunt alte 16 cetățeni români, iar numărul cazurilor confirmate până acum depășește 200.

Citește și: Șah la coronavirus, cu pornografie! Ce se întâmplă pe nava în carantină este incredibil! „E liber la distracție!”

„Ambasada României la Tokyo a fost notificată de către Ministerul de Externe al Japoniei că un cetățean român de pe nava de croazieră Diamond Princess, aflată în apele teritoriale japoneze, a fost depistat pozitiv cu virusul pneumoniei virale", a anunțat MAE, care se află acum în permanentă comunicare cu românii de pe vas.

Potrivit informațiilor oficiale, bolanvii de coronavirus vor sta în carantină o perioadă, iar mai apoi vor fi transportați la spitalele din apropiere. Cel mai probabil, românul din Argeș nu va putea ajunge în România până când nu va primi asigurări că a scăpat de virusul ce poate deveni mortal.

Premiu special, de la stat, pentru cei care își plătesc impozitele până pe 31 martie: „Mă bucur că se face ceva pentru f... Primăria Capitalei: Consolidarea Podului Grant, între Turda şi Crângaşi, a fost finalizată. Circulaţia rutieră şi a tram...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x