Antena Căutare

Preoții din Tecuci bagă spaima în locuitori. ”Umblă din casă în casă cu crucea în mână, iar enoriașii sărută crucea și mâna preoților!”

Preoții din Parohia locală nu țin cont de măsurile împotriva răspândirii coronavirusului și expun populația, locuitorii municipiului Tecuci, județul Galați, sunt indignați.

Preoții din Tecuci bagă spaima în locuitori. ”Umblă din casă în casă cu crucea în mână, iar enoriașii sărută crucea și mâna preoților!”
Preoții din Tecuci bagă spaima în locuitori

Un cititor a semnalat ziarului Libertatea că ”preoții din Tecuci umblă din casă în casă cu crucea în mână, iar enoriașii sărută crucea și mâna preoților!”.

Cum încearcă BOR să prevină răspândirea coronavirusului. Slujbele nu se suspendă, dar va exista o persoană responsabilă de dezinfectarea clanței ușii bisericii​

Cetățeanul trage un semnal de alarmă pentru ca autoritățile să intevină și să stopeze acțiunile fețelor bisericești în această perioadă critică de pandemie la nivel global: ”Mi se pare un gest total iresponsabil din partea preoților – e suficient să existe o singură persoană contaminată cu virusul COVID 19 (chiar și fără simptome) pentru a se produce o catastrofă de proporții. Ajutați-ne să ne protejăm bătranii de iresponsabilitatea preoților!”.

O situație similară se întâmplă și cu lucrătorii la ADP, care fac curat pe străzi cu mâinile neprotejate și mănâncă pe marginea trotuarelor fără să își igienizeze mâinile.

Arhiepiscopia Tomisului a decis ca în parohiile unde vin peste 100 de persoane slujbele să fie făcute în afara bisericii

Hunedoara: Secţia unui spital a fost închisă şi peste 50 de persoane, majoritatea personal medical, vor fi testate, după... Cel mai bogat om din Europa, Jack Ma, doneaza 1,8 milioane de măști medicale și sprijină teste de coronavirus cu 100.000...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x