Antena Căutare

Preoţii insistă ca bisericile să fie deschise în noaptea de Înviere, iar enoriaşii să vină la slujbe: ”Pot să fie prezenți dacă respectă norme de siguranță!”

IPS Teodosie, arhiepiscopului Tomisului, vrea ca bisericile să fie deschise în noaptea de Înviere, în ciuda epidemiei de coronavirus. 

Preoţii insistă ca bisericile să fie deschise în noaptea de Înviere, iar enoriaşii să vină la slujbe: ”Pot să fie prezenți dacă respectă norme de siguranță!” Galerie
Preoţii insistă ca bisericile să fie deschise în noaptea de Înviere, iar enoriaşii să vină la slujbe

În cadrul unui mesaj făcut public pe Facebook, arhiepiscopul a declarat că ”a observat că există alte locuri în care oamenii au voie să circule dacă respectă anumite reguli, motiv pentru care ar putea fi deschise și bisericile”.

"IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, nădăjduiește că bisericile să poată fi deschise pentru credincioși în noaptea de Paște, cu respectarea normelor de siguranță medicală.

Ultima oră! Alte 13 decese în România din cauza coronavirusului. Numărul persoanelor decedate ajunge la 107

Mesajul vine în contextul în care ierarhul a observat că există alte locuri în societate unde cetățenii sunt liberi să circule, respectând norme de siguranță medicală, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului", se arată pe rețeaua socială.

Alături de acest mesaj scurt a fost postat și un clip video cu IPS Teodosie care susține că "numai bisericile sunt închise, celelalte instituții primesc câte unul la distanță, dar nu resping pe nimeni"

Cercetători din China, avertisment de maximă importanță pentru întreaga lume! „COVID-19 a suferit o mutație! Noua tulpină poate isca încă o pandemie!”

Până astăzi, 2 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.738 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), anunță Grupul de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 267 au fost declarate vindecate și externate din unități spitalicești: 91 la București, 58 la Timiș, 28 la Iași, 23 la Caraș-Severin, 20 la Prahova, 13 la Constanța, 8 la Dolj, 8 la Cluj, 5 la Brașov, 5 la Galați, 2 la Bihor, 2 Argeș, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba. 107 persoane au murit din cauza coronavirusului.

Părinţii care stau acasă cu copiii mai mici de 12 ani vor beneficia de ajutorul de 75% din salariu şi pe durata vacanţei... Testele de serologie, ''paşaport" pentru ieşirea din izolarea la domiciliu! Miză majoră pe plan internaţional, în u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x