Preotul care și-a agresat soția pe stradă a mai fost certat cu legea! Ce abateri a mai săvârșit "omul Domnului"

Preotul care și-a agresat soția pe stradă a mai fost certat cu legea și în trecut. Ce abateri a săvârșit părintele.

Preotul care și-a agresat nevasta în plină stradă, în timp ce femeia avea copilul în brațe, a declarat război poliției. Omul a încercat să scape de o amendă cu ajutorul judecătorilor.

Alexandru Palur, preotul care și-a agresat soția, zilele trecute a dat în judecată, anul trecut, poliția, pentru a scăpa de o sancțiune contravențională.

Răsturnare de situație în cazul preotului care și-a bătut soția în plină stradă. Unde s-a refugiat după ce a fost pedepsit de șefi

Judecătorii, însă, nu s-au arătat, impresionați de argumentele aduse de preot, așa că au decis să îi respingă cererea.

„Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul Palur Alexandru, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, ca neîntemeiată. Menţine procesul-verbal de contravenţie seria PNTX nr. 0220436/07.04.2019, emis de intimat. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Piatra-Neamţ”, au decis magistrații.

Preotul a contestat hotărârea, însă Tribunalul a respins apelul, așa că a rămas cu amenda.

Preotul a fost surprins când își agresa soția pe stradă

Preotul Alexandru Palur, din Bacău, a fost filmat în timp ce își agresa soția în mijlocul străzii, trăgând-o de păr și împingând-o până în mașină, timp în care femeia își ținea în brațe copilul. Pe video se poate auzi și cum mai mulți trecători îi spun bărbatului să își lase femeia în pace, însă fără rezultat.
Imaginile au fost postate pe internet și au scandalizat opinia publică. Și, deși preotul și-a prezentat ulterior scuze, cazul a ajuns în atenția autorităților, fiind deschis un dosar.

Preot filmat cum îşi trage soţia de păr până o urcă în maşină!

Preotul care şi-a târât soţia de păr pe stradă nu ar fi la prima abatere. Surse din anchetă povestesc că femeia duce o viaţă de coşmar. Izolată de familie şi de prieteni de cinci ani, nu ar fi prima dată când preotul ridică mâna la ea.

Protecția Copilului a intrat pe fir

Scandalul a intrat și în vizorul celor de la Protecția Copilului, care au anunțat că vor efectua o anchetă. „Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău a dispus cercetarea în regim de urgență a cazului, la fața locului constituindu-se o echipă de specialiști formată din asistent social, psiholog și consilier juridic. S-a pus în aplicare un plan pentru efectuarea evaluării inițiale, atât a mamei, cât și a copilului”, a precizat DGASPC. Pe de altă parte, superiorii preotului bătăuș au anunțat că acesta a fost trimis la o mănăstire, ca să se căiască.

Citește și
colaj de imagini cu laurentiu reghecampf si anamaria prodan care il tine in brate pe bebeto
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
Cum s-ar împărți imperiul Prodan-Reghecampf și cine ar primi custodia lui Bebeto. Anamaria și Laurențiu divorțează în SUA
colaj de fotografii cu rapperita lizzo acoeprit de o plasa mov
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Nu îi este rușine cu greutatea sa, dar nici să iasă fără lenjerie într-o rochie transparentă. Cum arată când se întoarce cu fața diva care a atras toate privirile
Cleopatra Stratan, imbracata intr-o rochie albă
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Cleopatra Stratan, tariful imens pe care îl cere pentru un concert de 35 de minute. Vedeta încasează bani frumoși
Mai multe articole
Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri