Căutare Live

Răsturnare de situație în cazul preotului care și-a bătut soția în plină stradă. Unde s-a refugiat după ce a fost pedepsit de șefi

Preotul care şi-a târât soţia de păr pe stradă nu ar fi la prima abatere. Surse din anchetă povestesc că femeia duce o viaţă de coşmar. Izolată de familie şi de prieteni de cinci ani, nu ar fi prima dată când preotul ridică mâna la ea.

Mai mult, după ce Patriarhia şi Arhiepiscopia ne-au transmis că bărbatul a fost trimis la mănăstire ca pedeapsă, în realitate este acasă cu soţia şi copilul.

Preot filmat cum îşi trage soţia de păr până o urcă în maşină!

Preotul care a șocat o țară întreagă după ce și-a lovit soția în plină stradă, în timp ce femeia a avea copilul în brațe, a fost sancționat. El nu mai are voie să țină slujbe și trebuie să facă canon de pocăință 30 de zile la o mănăstire. El nu a ținut, însă, cont de sancțiune, ci a rămas acasă.

”Acum o oră, era prin spate, prin curte.”, a spus un vecin.

În timp ce Poliţia a deschis dosar penal, Protecţia Copilului se mai gândeşte dacă e cazul de anchetă.

Momentul în care un preot își bate soția pe stradă, în mijlocul zilei. Cum și-a justificat fapta după ce imaginile au ajuns pe internet

”Nu ştiu ce să zic, trebuie să se analizeze de către conducere. Probabil se face o echipă cu un psiholog, asistent social, să se analizeze imaginile.”, a declarat Marian Vătămănescu, purtător de cuvânt DGASPC Bacău:

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Scandal monstru la Spitalul Judeţean Ilfov. Momentul în care managerul jignește o asistentă în faţa tuturor colegilor: ”...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri