Antena Căutare

Preotul Constantin Necula: "Da, ascult muzică rock! Nu toți rockerii sunt sataniști, așa cum nu toți ortodocșii sunt ortodocși"

Preotul Constantin Necula, consilier misionar-pastoral și de imagine al Mitropoliei Ardealului, profesor universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, a declarat vineri, într-un interviu acordat AGERPRES, că ascultă zilnic Rock FM și chiar săptămâna trecut i-a cumpărat fiicei sale un tricou din Hard Rock de la București, unde vânzătorul a fost foarte mirat când l-a văzut.

Preotul Constantin Necula: "Da, ascult muzică rock! Nu toți rockerii sunt sataniști, așa cum nu toți ortodocșii sunt ortodocși"
| antena3.ro

Preotul Constantin Necula, consilier misionar-pastoral și de imagine al Mitropoliei Ardealului, profesor universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, a declarat vineri, într-un interviu acordat Agerpres, că ascultă zilnic Rock FM și chiar săptămâna trecut i-a cumpărat fiicei sale un tricou din Hard Rock de la București, unde vânzătorul a fost foarte mirat când l-a văzut.

"Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi. Îmi fac temele la matematică, unde mai lucrez sau în ceea ce privește o lectură ușoară, ascult Rock FM. Săptămâna trecută m-am dus la Hard Rock în București să cumpăr un tricou pentru fiica mea. Era un tânăr remarcabil care vindea acolo, care mi-a zis: 'părinte nici nu știu cum să îți spun, sărut-mâna, salut, bine ai venit'. Cred că nu se întâmplase ca o reverendă să treacă printre lucrurile de acolo", a spus preotul Constantin Necula.

Singurul preot care a apărut zilele acestea în mijlocul protestatarilor din Sibiu și s-a rugat cu ei, deși era huiduit și înjurat de o parte dintre aceștia, Constantin Necula spune că nu este împotriva rockerilor și nu crede că toți rockerii sunt sataniști. Părintele Necula mărturisește că era să fie arestat înainte de 1990 pentru că asculta Beatles în Sala Sporturilor din Brașov.

"Eu cred că nu toți rockerii sunt sataniști așa cum cred că nu toți ortodocșii sunt ortodocși, în aceeași măsură. Nu (am nimic împotriva rockerilor n.r.). În special, nu am nimic împotriva rockerilor români, care sunt mai echilibrați. Iar eu, prima dată, era să fac pușcărie sub comuniști, pentru că m-am dus să ascult Beatles la Sala Sporturilor din Brașov. Eu am fost crescut într-o țară unde erau mai multe spitale decât biserici, nu prea aveam unde să ne întâlnim tinerii și atunci ne întâlneam la Sala Sporturilor și ascultam Beatles și ne-au săltat pe toți atunci", spune preotul Constantin Necula, în interviul acordat sursei citate.

Sursa: Agerpres

Temperaturi de 20 de grade Celsius în următoarele zile!... Weekend de coșmar! Tragedia de la Club Colectiv parcă nu se mai termină!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x