Căutare Live

Preotul Constantin Necula, declarații ce lasă creștinii fără cuvinte! „Eu sunt băiat de cartier, dacă sar pe unii...”

Recent, părintele Constantin Necula a făcut o serie de declarații de-a dreptul surprinzătoare. 

Recent, părintele Constantin Necula a făcut o serie de declarații de-a dreptul surprinzătoare.

Părinetele Necula a acordat celor de la Agerpres un interviu în care și-a deschis inima și a făcut declarații surprinzătoare.

''Eu sunt băiat de cartier, sunt născut la bloc. Eu am trăit într-un cartier fără duminică, pentru că nu am avut biserică. Am avut biserică relativ târziu, de aceea, câteodată, dacă sar mai iritat așa pe câte unii despre scoaterea bisericii și a școlii, știu cum arată un cartier fără biserică și fără școală, în care te caută secretarul de partid, îmbrăcat în Moș Gerilă, să-ți aducă daruri”

În plus, părintele a vorbit în interviu și despre societatea de azi.

''Mi se pare absurd să credem că Hristos a înviat doar pentru noi, nu suntem atât de egoiști, a înviat și pentru copții morți în Egipt, aruncați în aer, Hristos a murit și pentru copiii sirieni. Noi, ceilalți, ne plângem aici, în spațiul ăsta, oarecum sigur și stabil, de lucruri de nimic. Noi trăim după hashtag, nu după Evanghelie'', spune preotul.

Noaptea de Înviere, cu fustițe, dansuri și decolteuri! Tinerii au petrecut până în zori!... Ziua Înghețatei este sărbătorită doar la McDonald’s pe 17 aprilie...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri