Căutare Live

Preotul Constantin Necula, declarații ce lasă creștinii fără cuvinte! „Eu sunt băiat de cartier, dacă sar pe unii...”

Recent, părintele Constantin Necula a făcut o serie de declarații de-a dreptul surprinzătoare. 

Recent, părintele Constantin Necula a făcut o serie de declarații de-a dreptul surprinzătoare.

Părinetele Necula a acordat celor de la Agerpres un interviu în care și-a deschis inima și a făcut declarații surprinzătoare.

''Eu sunt băiat de cartier, sunt născut la bloc. Eu am trăit într-un cartier fără duminică, pentru că nu am avut biserică. Am avut biserică relativ târziu, de aceea, câteodată, dacă sar mai iritat așa pe câte unii despre scoaterea bisericii și a școlii, știu cum arată un cartier fără biserică și fără școală, în care te caută secretarul de partid, îmbrăcat în Moș Gerilă, să-ți aducă daruri”

În plus, părintele a vorbit în interviu și despre societatea de azi.

''Mi se pare absurd să credem că Hristos a înviat doar pentru noi, nu suntem atât de egoiști, a înviat și pentru copții morți în Egipt, aruncați în aer, Hristos a murit și pentru copiii sirieni. Noi, ceilalți, ne plângem aici, în spațiul ăsta, oarecum sigur și stabil, de lucruri de nimic. Noi trăim după hashtag, nu după Evanghelie'', spune preotul.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Ziua Înghețatei este sărbătorită doar la McDonald’s pe 17 aprilie...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri