Antena Căutare

Preşedintele CJ Neamţ anunţă că a demis managerul Spitalului Judeţean, ”patronul de pompe funebre” numit recent de ministrul Sănătăţii/ Managementul este asigurat de medicul militar Silviu Dan Verzea

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Neamţ, Ionel Arsene, anunţă că l-a demis pe managerul Spitalului Judeţean, ”patronul de pompe funebre” numit recent de ministrul Sănătăţii. ”În această perioadă dificilă pe care o traversăm, fără niciun sprijin de la Guvernul României, avem nevoie de profesionişti, care să aibă competenţa necesară şi pregătirea medicală pentru a conduce Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ”, a precizat Arsene, anunţând că l-a numit pe medicul militar Silviu Dan Verzea.

”Am demis patronul de pompe funebre de la conducerea Spitalului Judeţean Neamţ‼ Cum nicio promisiune făcută nemţenilor nu rămâne neîndeplinită, vă anunţ că l-am demis pe domnul care se ocupa de pompe funebre şi am numit un om de o înaltă pregătire profesională şi morală, în persoana doctorului militar Silviu Dan Verzea. Mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversăm, fără niciun sprijin de la Guvernul României, avem nevoie de profesionişti, care să aibă competenţa necesară şi pregătirea medicală pentru a conduce Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Aşadar, cel puţin la Neamţ, nu accept compromisuri şi bătaie de joc: fără frizeriţe, chelneri şi gropari la conducerea celui mai mare spital din judeţul nostru”, a anunţat, joi, preşedintele CJ Neamţ, Ionel Arsene.

Arsene afirmă că managerul numit ”este unul dintre cei mai respectaţi medici chirurgi, cu titlul de doctor în ştiinţe medicale, a profesat la Spitalul Militar Central din Bucureşti, este tânăr şi foarte determinat să îşi folosească toată experienţa şi priceperea în a depăşi cu bine situaţia de criză generată de coronavirus”.

”În urma discuţiei pe care am avut-o, l-am rugat pe domnul doctor Verzea ca echipa managerială să fie propusă de dumnealui, respectiv nominalizările pentru funcţiile de director îngrijiri, director medical şi director financiar. Am toată încrederea că va alege oameni competenţi, care să-i fie sprijin în ceea ce înseamnă management performant într-o situaţie de criză. Mulţumesc domnului doctor că a acceptat această misiune dificilă şi mulţumesc şi nemţenilor mei dragi, care mi-au fost alături, care mi-au scris şi m-au inspirat în alegerea făcută”, a mai afirmat Ionel Arsene.

După ce Parlamentul a încuviinţat starea de alertă cu modificările propuse în comisii, numirea managerilor de spitale a revenit la autorităţile locale şi nu la Ministerul Sănătăţii, cum a fost pe durata stării de urgenţă şi cum propusese Guvernul şi pe durata stării de alertă.

Sâmbătă, Ionel Arsene anunţa că reprezentanţii PNL Neamţ au numit la conducerea Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ un patron al unei firme de pompe funebre.

"Dintotdeauna am avut bănuiala că liberalii nemțeni vor să îngroape sistemul de sănătate dar nu mă așteptam să găsească chiar pe cineva cu expertiză în domeniu. Mă întreb retoric, fireşte, dacă s-au terminat chelnerii, secretarele de partid, croitoresele şi manichiuristele din PNL", a afirmat el.

Sursa : news.ro

Ce se întâmplă cu creșterea pensiilor de la 1 septembrie. Ludovic Orban, anunț de ultimă oră: ”Trebuie să avem garanția ... „Pas cu pas”, ni se fură drepturile și libertățile. Un avocat renumit trage semnalul de alarmă: „Nu-ți dai seama că ai a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x